Recenzija: The Umbrella Academy (2019– )

Netflixov The Umbrella Academy Video i Slike sa seta snimanja Druge Sezone

Netflix ponovno okuplja ekipu The Umbrella Academy za snimanje druge sezone serije, koja se nedavno snimala. I dok će fanovi morati čekati malo duže kako bi seriju ponovno vidjeli ne malim ekranima, Justin Min iz Umbrella Academy je odlučio fanove povesti iza kulisa s videom na društvenim mrežama, kao i nekoliko slika cijele glumačke postave. Prvu stvar koju je podijelio je video njega na setu tijekom pauze između snimanja, a čini se da su svi ostali u to vrijeme snimali scene. To mu je dalo priliku da priča s fanovima, ali usred videa je shvatio da oni snimaju točno pored njega, tako da se brzo morao stišati.

Min je tada odlučio podijeliti razne slike sa snimanja druge sezone, započevši s natpisom “?s obzirom na to da trenutno nismo na setu mi možemo biti glasni koliko god želimo oko ovih SUPER DIVNIH slika ?”

Mi prvo dobijemo sliku s Klaus glumcem Robertom Sheehanom, koje prate slike Aidana Gallaghera i Kate Walsh kako ispunjavaju scenu. Nakon toga vidimo sliku David Castanedovog Deiga i Tom Hopperovog Luthera.

Sljedeći set slika prikazuje Sheehana i Vanya glumicu Ellen Page na vlaku smrti i Page u restoranu. Posljednja slika prikazuje Mina kako pozira s Castanedom, slike možete pogledati ispod.

The Umbrella Academy sezona 2 još nema datum izlaska.

Druge je zanimalo i ovo...