Stigao je Novi Trailer za Henry Cavillovu The Witcher seriju i otkriva datum dolaska na Netflix

Henry Cavill objašnjava što je zapravo Witcher

Netflix će upoznati veliki broj novih fanova svijetu The Witchera kasnije ove godine, ali za one koji nisu upoznati s igrama ili knjigama, koncept Witchera možda nije potpuno jasan. Henry Cavill će dovesti Witchera poznatog kao Geralta u život u ovoj vrlo iščekivanoj seriji, a nedavno je bio na panelu zajedno s Lauren S. Hissrich, Yennefer glumicom Anya Chalotra i Ciri glumicom Freya Allan na San Diego Comic-Conu. ComicBook.com je bio na panelu, gdje je Cavill dao savršen i jezgrovit pregled onoga što je zapravo Witcher, počevši od šansi da netko tko prolazi kroz iskušenja zapravo preživi.

“Većina te djece zapravo ne preživi, kao 1 od 10,” Cavill je rekao. “Oni putuju svijetom loveći čudovišta za novac, i to je njihova jedina svrha, ali njih svijet često odbacuje, jer ne bi trebali imati emocije… nego bi u konačnici trebali biti hrpa opakih koji ubijaju čudovišta.”

Teško da je netko mogao bolje objasniti od njega, ali on je još pojasnio i manjak Witcherovih emocija, opisujući to više kao izbor, a ne kao nešto što apsolutno moraju živjeti.

“Nije da Witcheri ne trebaju donositi moralne odluke, to je mit da oni nemaju emocije, ali to je ono što ih pogoni kada traže novac za čudovišta, a ako nemaju osjećaja, mogu pregovarati koliko god žele i netko ne može upotrijebiti liniju ‘moja djeca’,” Cavill je rekao. “Geralt je puno više od toga. Ima tu tvrdu vanjštinu jer vjeruje da je takav kakav je svijet, ali istina je da duboko u njemu postoji taj čovjek koji vjeruje u kakav svijet može biti.”

Službeni sinopsis The Witcher serije možete pronaći ispod.

“Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta.” Kao što vidite, taj sinopsis baš i ne otkriva previše, međutim, službeni sinopsis koji su otkrili izvršni producenti Sean Daniel i Jason Brown otkriva malo više, što pokazuje da serija prati nekonvencionalnu obitelj koja “se okuplja zajedno kako bi se borila za istinu u opasnom svijetu.”

U seriji The Witcher glume Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri), Jodhi May (Calanthe), Björn Hlynur Haraldsson (Eist), Adam Levy (Mousesack), MyAnna Buring (Tissaia), Mimi Ndiweni (Fringilla), Therica Wilson-Read (Sabrina), Emma Appleton (Renfri), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musiał (Sir Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) i Anna Shaffer kao Triss.

The Witcher dolazi na Netflix krajem 2019. godine.

Pogledajte prvi teaser trailer serije The Witcher:

Druge je zanimalo i ovo...