8 Top destinacija koje možete posjetiti iz svog dnevnog boravka

8 Top destinacija koje možete posjetiti iz svog dnevnog boravka

Bilo da ste se tek vratili s odmora ili s nestrpljenjem iščekujete neko putovanje, postoji način da u hipu pobjegnete od svakodnevice i to bez napuštanja dnevnog boravka! Uskočite u avanture koje vam putno osiguranje definitivno ne bi pokrilo u Westworldu, okusite poznatu Westerošku zimu ili provedite dan u svijetu britanske više klase – predstavljamo vam najatraktivnije destinacije koje možete posjetiti kroz serije dostupne na HBO GO-u. Odaberite najprimamljiviju i otisnite se na putovanje bez spakiranih kofera i zahtjeva za godišnji odmor.

1. Wind Gap

Recenzija: Sharp Objects (2018-)

Tajanstveni gradić Wind Gap u američkoj državi Missouri već je očarao gledatelje nove HBO serije „Oštri predmeti“ (Sharp Objects), utemeljene na istoimenom romanu Gillian Flynn. U pitanju je rodno mjesto novinarke Camille Preaker koju glumi briljantna Amy Adams. Camille se vraća u Wind Gap kako bi izvještavala o navodnim ubojstvima dviju djevojčica i pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvaćajući da se previše poistovjećuje s mladim žrtvama. Ova destinacija odiše i prepoznatljivim pečatom redatelja Jean-Marc Valléa, poznatog i po seriji „Male laži“ (Big Little Lies), a jaka glumačka ekipa u kojoj je i fenomenalna Patricia Clarkson čini je još zanimljivijom za istraživanje.

2. Westworld

Ako ste spremni bez ograničenja zakoračiti u novi svijet, u kojem svaki vaš apetit može biti zadovoljen, obožavat ćete „Westworld“ (Westworld). U ovom neobičnom tematskom parku upoznat ćete androide stvorene kako bi ispunili najmračnije želje posjetitelja, ali pripazite jer ćete ujedno postati svjedoci njihove krvave pobune! Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood i Thandie Newton samo su neka od poznatih imena koja glume kompleksne likove čije priče će vas voditi kroz ovo opasno putovanje.

3. Medford

Potpuno se razlikujete od svih ljudi u svom okruženju? Posjetite Medford u istočnom Teksasu u seriji „Mladi Sheldon“ (Young Sheldon) i vidjet ćete što je sve proživio slavni genijalac Sheldon Cooper dok je odrastao i trudio se uklopiti u svijet oko sebe dok su se obitelj i prijatelji pokušavali nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.

4. London

Recenzija: Patrick Melrose (2018) - Svijet filma

Život britanske aristokracije ne prestaje nas intrigirati, a „Patrick Melrose“ (Patrick Melrose) je najbolji turistički vodič na putovanju kroz dramatičan svijet više klase. Genijalni Benedict Cumberbatch glumi aristokrata i nepopravljivog zavodnika, čija priča obuhvaća jug Francuske šezdesetih godina 20. stoljeća, razvratne osamdesete u New Yorku i trezvenu Britaniju s početka 21. stoljeća

5. Bristol Cove

Jedna malo drugačija morska avantura očekuje vas u seriji „Sirena“ (Siren) koja nas vodi u Bristol Cove – obalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka između čovjeka i mora dobiva brutalan obrat. Upoznajte morska bića koja ni malo ne nalikuju onima iz bajki uz koje smo odrasli i družite se s morskim biolozima, ribarima i mještanima koji ih najbolje poznaju.

6. Gilead

Recenzija: The Handmaid's Tale (2017-)

Na mjestu nekadašnjih Sjedinjenih Država, u seriji „Sluškinjina priča“ (The Handmaid’s Tale) pronaći ćete Gilead, totalitarno društvo suočeno sa ekološkom katastrofom i naglim padom nataliteta. Iako definitivno nije idealno mjesto za odmor, veoma je zanimljivo pratiti Offred i njezinu borbu za slobodom. Ona je Sluškinja u Zapovjednikovom kućanstvu, jedna iz kaste žena prisiljenih na seksualno ropstvo u posljednjem očajničkom pokušaju da se svijet ponovno napuči. Nemojte propustiti jednu od najboljih serija sezone i priliku da se iz prve ruke uvjerite zašto se oko događanja u Gileadu podiže tolika prašina.

7. Sherwood

Heathers

Priznajte da često mašterite o povratku u bezbrižne srednjoškolske dane… „Heatherice“ (Heathers) će istog trena ispuniti tu želju, ali uz mračni obrat! Hodnicima srednje škole Westerburg u Sherwoodu vladaju Veronica, J. D. i Heather i provode svoju vrstu. Budite oprezni ako vas prime u svoju ekipu – njihove spletke često imaju krvav završetak.

8. Westeros

Game of Thrones nastavlja snimanje u Dubrovniku u 2018! - Svijet filma

Ako do sada niste posjetili Westeros, morate to napraviti odmah! Jer, upravo tu se odvija radnja TV fenomena i najgledanije serije u povijesti HBO-a, „Igre prijestolja“ (Game of Thrones). Otkrijte tajne Sedam kraljevina i na vrijeme se pripremite za finalno poglavlje borbe za Željezno prijestolje koje nas očekuje sljedeće godine. Obucite se toplo jer tamo je zima već stigla.

Sve serije su dostupne putem online video streaming usluge HBO GO – posjetite www.hbogo.hr i gledajte serije koje će ljeto učiniti nezaboravnim.

Similar Posts