Sve što znamo o nadolazećoj HBO Game of Thrones prequel seriji House of the Dragon

Poznato kada dolazi prva Game of Thrones prequel serija ‘House of the Dragon’

Game of Thrones fanovi neće morati dugo čekati kako bi vidjeli prvu od nekoliko prequel serija koje su u razvoju u trebaju doći na HBO.

U novom razgovoru za Variety, HBO programski šef Casey Bloys je natuknuo da je 2022. godina ono kada bi ova spin-off serija “House of the Dragon” trebala doći. I dok Bloys nije želio otkriti točan datum – na kraju serija još nije ni započela sa snimanjem – on im je rekao da je ekipa “u sobi i trenutno razvijaju priču… Moja je pretpostavka da ćemo je vidjeti ’22.”

Dok čekamo ovu hit seriju fantazije, HBO nam je natuknuo nekoliko potencijalnih spin-off serija, nastavaka i prequela koji bi mogli proizaći iz originalne serije. U jednom trenutku, glasine su spominjale četiri serije, a nakon toga čak pet. Prva koja će zaista i ugledati svijetlo dana je “House of the Dragon,” koja će se fokusirati na rane dane Kuće Targaryen.

U studenom, HBO je najavio da kreće dalje s tom prequel serijom, s dobitnikom Emmy nagrade i dugogodišnjim Game of Thrones suradnikom Miguelom Sapochnikom koji će režirati pilot i biti jedan od showrunnera “House of the Dragon” serije, zajedno s Ryanom Condalom.

George R.R. Martin i Vince Gerardis su izvršni producenti, a serija će se bazirati na Martinovoj “Fire and Blood” noveli, te će se odvijati nekih 300 godina prije događanja u originalnoj serije, a pratit će uspon Kuće Targaryen.

Tijekom mjeseci od prve najave spin-off serija, neke su već uspjele otpasti, poput prequel serije u kojoj je trebala glumiti Naomi Watts.

Druge je zanimalo i ovo...