'Beverly Hills, 90210' vraća se s originalnom ekipom!

‘Beverly Hills, 90210’ vraća se s originalnom ekipom!

Beverly Hills 90210 se vraća na FOX, a jedino kako ove vijesti mogu biti bolje je saznanje da se vraća i šestero originalnih glumaca!

Kako je otkrio THR, ovaj novi povratak Beverly Hills 90210 će biti u obliku šesto-epizodne “event serije” koji će dovesti natrag zvijezde originalne ekipe Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) i  Tori Spelling (Donna). Međutim, imamo i veliki zaokret kod ovih vijesti, ova originalna ekipa 90210 neće glumiti svoje likove, nego njihove “povećane verzije” sebe u stvarnom životu, koji kupuju u okolici reboota Beverly Hills 90210.

Ova 90210 event serija se razvija u ko-produkciji s CBS Television Studios i ima direktnu izradu za Fox, te će se početi prikazivati ovog ljeta. Još nema spominjanja hoće li se Shannen Doherty (otpuštena sa serije) pojaviti – isto je i za Luke Perryja, koji trenutno glumi u CW Riverdale.

Kako THR donosi, ovo oživljavanje Beverly Hillsa 90210 s originalnom glumačkom postavom već je gotovo godinu dana u izradi, od kada su Tori Spelling i Jennie Garth počele održavati sastanke za ovaj ludi koncept.

'Beverly Hills, 90210' vraća se s originalnom ekipom!

Evo što je Fox Entertainment predsjednik Michael Thorn ima za reći o povratku serije 90210:

“Beverly Hills, 90210 ostavio je neizbrisiv utjecaj na pop kulturu i cijelu generaciju. Njegova snažna ostavština važan je dio DNK naše mreže – smele priče koje se ne spominju nigdje drugdje i likovi veći od života – i čast nam je vratite voljene članove izvornih glumaca za 90210. “

Ovu seriju će raditi scenaristi i izvršni producenti Chris Alberghini i Mike Chessler, koji su zajedno radili na ovom konceptu s Garth i Spelling, a također su radili i na 90210 rebootu koji je CW lansirao 2008. Ta serija iz 2000tih je trajala pet sezona (2008 – 2013) i pomogla lansirati neke nove generacije zvijezda, kao što su Jessica Stroup (Marvel’s Iron Fist), Tristan Wilds (Shots Fired) i Ryan Eggold (The Blacklist, New Amsterdam).

S obzirom na popularnost originalne serije Beverly Hills 90210, komedijski potencijal ove nove serije s izvornim glumačkim izrugivanjem, čini se visokim. Članovi poput Garth i Spelling imaju mnogo osobnih bolova i kontroverzi koje se mogu pretvoriti u katarzično iskustvo; Stvarni romantični problemi Brian Austin Greena s Megan Fox svakako su dobar materijal; i jedva čekamo da vidimo kako se Ian Ziering bavi svojom zloglasnom karijerom Sharknada!

Nadamo se da ćemo ovu seriju imati prilike uvrstiti na našu listu najboljih serija 2019. godine.

U nastavku pogledajte najavu za ovu 90210 event seriju:

https://youtu.be/OdEKOwvldZ4

Druge je zanimalo i ovo...