Star Wars: The Mandalorian sezona 2 dobila datum izlaska

Star Wars: The Mandalorian sezona 2 dobila datum izlaska

Star Wars: The Mandalorian jučer je završio svoju prvu sezonu na epski način, ostavljajući gledatelje zainteresiranim više nego ikad za drugom sezonom ove Disney+ serije. Jedini problem je što neko duže vrijeme neće biti novih epizoda. Kreator Jon Favreau je već potvrdio da njegov tim snažno radi na drugoj sezoni, a sada kada je finale pušteno u javnost, on se putem Twittera obratio kako bi svima dao jasniju sliku kada možemo očekivati nastavak ove svemirske avanture iz Star Wars svemira.

Favreau je objavio sliku modela misterioznog Star Wars bića zajedno s porukom nade za fanove The Mandalorian serije. Ostavljajući pojedinosti za kasniji datum, Favreau je potvrdio da sezona 2 stiže na jesen iduće godine.

Druga sezona Star Wars: The Mandalorian serije je već bila potvrđena od strane Favreaua, tako da ova njezina najava sigurno nikome nije došla kao iznenađanje. Ali, “jesen 2020” je važan dio.

Novu sezonu The Mandalorian serije nećemo morati tako dugo čekati kako to obično bude kod velikih i popularnih serija, poput Stranger Things, što su ozbiljno dobre vijesti za fanove. Međutim, reći “jesen” ne daje nam previše do znanja kada će točno nove epizode doći. Jesen bi mogla značiti kasni kolovoz. Jesen bi također mogla značiti i negdje u studenom. Postoji razmak od tri do četiri mjeseca kada bi druga sezona The Mandalorian serija mogla doći iduće godine, a vjerojatno ćemo znati točnije kada dođe njezin prvi trailer.

Mi ćemo ipak još morati čekati kako bi saznali što se dogodilo s Din Djarin, Cara Dune, Greef Karga i Bebom Yodom, ali sada barem znamo kada ih otprilike možemo opet vidjeti na malim ekranima.

Druge je zanimalo i ovo...