Kevin Smith izrađuje novu He-Man animiranu seriju

Kevin Smith izrađuje novu He-Man animiranu seriju

I dok je fokus na nove He-Man serije bio putem velikog ekrana do sada, stiglo je iznenađenje ovog vikenda na Power-Conu, konvenciji posvećenoj svim stvarima vezanim uz He-Man i She-Ra, jer je Mattel najavio da Clerks i Red State redatelj Kevin Smith radi na novoj He-Man seriji za Netflix naziva Masters Of The Universe: Revelation.

Ovo je prva najava o novoj seriji i jedino što je otkriveno o njoj je da će nastaviti točno tamo gdje je stala animirana serija iz 1980tih, za razliku od nedavnog Netflixovog reboota She-Ra And The Princesses Of Power. Fokusirat će se na nedovršene priče i Powerhouse Animation, koji su radili na Castlevania seriji, pružit će snimke, sa Smithom koji će biti showrunner serije i novinarom/TV scenaristom Marcom Bernardinom koji će raditi uz njega.

“Ja sam vječno zahvalan Mattel TV i Netflixu za povjerenje koje su mi dali ne samo s Greyskullom, nego cijelim njihovim svemirom,” Smith je rekao u priopćenju za javnost. “U Revelation, mi nastavljamo točno tamo gdje je klasična era završila kako bi ispričali epsku priču o onome što bi mogla biti posljednja borba između  He-Mana i Skeletora. Doneseno u život od najboljih dizajnera likova Powerhouse Animation, ovo je Masters of the Universe priča koju ste oduvijek željeli vidjeti kao klinci!”

Seriju će producirati Mattel TV VP Rob David, s ekipom scenarista koji uključuju Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen), Diya Mishra (Magic the Gathering) i Marc Bernardin (Alphas).

Masters of the Universe franšiza se nastavlja širiti. Treća sezona animirane serije She-Ra je debitirala na Netflixu ranije ovog mjeseca, a live-action Masters of the Universe film je trenutno u izradi s Noah Centineo kao He-Man.

Masters Of The Universe: Revelation serija za sada nema datum izlaska.

Similar Posts