Ekskluzivno: Nova Game of Thrones Prequel Serija u izradi

Ekskluzivno: Nova Game of Thrones Prequel Serija u izradi

Nova Game of Thrones prequel serija je navodno u izradi i trebala bi se fokusirati na obitelj Targaryen, prema Deadline, koji također tvrde da bi uskoro mogao biti naručen pilot ove Game of Thrones nove prequel serije. Ako se ove informacije pokažu točnima, moglo bi i dalje proći dosta vremena dok pilot bude snimljen i taj pilot potencijalno bude naručen u seriju, ali fanovi Targaryen likova će sigurno biti oduševljeni s ovom viješću. Autor George R.R. Martin i jedan  od Colony kreatora Ryan Condal bi trebali biti izvršni producenti serije, koja bi navodno trebala biti inspirirana Martinovom Fire & Blood knjigom.

Deadline tvrdi da je prequel serija “smještena 300 godina prije događaja u Game of Thrones i pratit će početak i kraj Kuće Targaryen.” Oni također donose da, to nije jedna od onih prequel serija koje su bile najavljivane, nego je ovaj projekt novo prihvaćanje projekta za koji je prethodno potvrđeno da je u razvoju još u 2017. godini.

Recenzija: Game of Thrones (Igra Prijestolja) Sezona 8

Na Amazonu, Fire & Blood je opisan, “Stoljećima prije događaja u Game of Thrones, Kuća Targaryen – jedina kuća koja je preživjela Propast Valyrie – uzela je boravište u Dragonstone. Fire & Blood započinje njihovu priču s legendarnim Aegonom the Conquerorom, kreatorom Iron Thronea i nastavlja s prepričavanjem generacija Targaryena koji su se borili da zadrže to ikonično mjesto, skroz do građanskog rata koji je gotovo uništio njihovu dinastiju.”

Kroz većinu HBO Game of Thrones serije, Daenerys Targaryen je bila fanovima omiljeniji lik za koji se mislilo da je jedan od posljednjih u njihovoj liniji. Razne priče o njezinoj obitelji su dizale zanimanje fanova u njezinu obiteljsku povijest, s vijestima o ovom prequelu koje će sigurno uzbuditi fanove.

Ekskluzivno: Nova Game of Thrones Prequel Serija u izradi

Ako ste dobro pratili Martinov blog, ove vijesti vam možda neće doći kao totalno iznenađenje, jer se gotovo čini očiglednim da je on otkrivao fanovima što budućnost nosi.

“Dvije druge serije ostaju u fazi skripte, ali se približavaju,” Martin je podijelio na svom blogu u svibnju. “O čemu su one? Ja ne mogu reći. Ali možda bi neki od vas trebali uzeti kopiju Fire & Blood i stvoriti svoje teorije.”

Prva Game of Thrones prequel serija započela je snimanje ranije ove godine.

Similar Posts