Michael Keatonov Bruce Wayne će imati Cameo u 'Crisis on Infinite Earths'

Michael Keatonov Bruce Wayne će imati Cameo u ‘Crisis on Infinite Earths’

Arrowverseov najnoviji crossover Crisis on Infinite Earths u sebi će objediniti gomilu likova koji do sad nisu niti bili dio ovog svemira, a sada možemo očekivati i još jedno veliko iznenađenje.

Michael Keaton, koji je glumio svima nam znanog Batmana u istoimenom filmu iz 1989., te nastavku iz 1992., barem na trenutak će se pojaviti u nadolazećem crossoveru što pokazuje da će Crisis zapravo biti i mnogo većih razmjera nego što smo mislili.

Za Crisis je dosad već najavljeno da će ulogu Bruce Waynea tumačiti Kevin Conroy, koji svoj kultni glas već dvije decenije posuđuje Vitezu Tame u animiranim verzijama i video-igrama, te je iznimna vijest da ćemo ga u istoj ulozi gledati i u igranom obliku. Također ćemo gledati i čak tri različita Supermana, Tyler Hoechlina kojeg smo već gledali u Arrowverseu, ali i Brandon Routha koji ne samo da u Arrowverseu glumi lika ATOM, već je glumio i Supermana u filmu Superman Returns iz 2006., a sada će se ponovno zaogrnuti crvenim plaštom, i još jedan, kojeg će glumiti Tom Welling, koji je Posljednjeg Sina Kriptona glumio u seriji Smallville.

Uz to, Crisis će objediniti i seriju Black Lightning, te kratkoročnu seriju Brids of Prey iz 2002. Ono što je zanimljivo, Rachel Skarsten, koje je glumila Black Canary u toj seriji trenutno glumi negativku Alice u seriji Batwoman, tako da se i od nje može očekivati dvostruka uloga.

Michael Keatonov Bruce Wayne će imati Cameo u 'Crisis on Infinite Earths'

I kao da sve to nije dosta, Heroic Hollywood je na Instagram profilu objavio sliku gdje vidimo isječak iz novina gdje vidimo Michael Keatona iz vremena kada je igrao Batmana, te naslov na kojem piše da će se uskoro vjenčati za Selinu Kyle, poznatu Catwoman koju je u Batman Returns glumila Michelle Pfeiffer.

Izgleda da više nema sigurnog i konačnog broja koliko će toga sve Crisis objediniti, pa čak i cijeli dosadašnji Arrowverse svemir sada djeluje potpuno sitno pored onoga što nas u Crisisu sve očekuje.

Crisis će se sastojati od ukupno pet povezanih epizoda, po jedna iz serija Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow i Legends of Tomorrow čime je i najduži, a zasigurno i najveći i najbogatiji crossover dosad. Iako je njegovo prikazivanje ograničeno samo na te osnovne Arrowverse serije, vidljivo je da je kompletni opseg abnormalno velik zbog čega jedva čekamo vidjeti konačni rezultat.

Crisis on Inifnite Earths će biti podijeljen u dva dijela. Prvi počinje 9. prosinca u seriji Supergirl, a drugi dio 14. siječnja u Arrow.

Similar Posts