Službeno najavljene Marvel serije 'Hawkeye' i 'What if...'

Službeno najavljene Marvel serije ‘Hawkeye’ i ‘What if…’

Uz sve filmove i serije koje je Marvel objavio na Comic Conu u San Diegu, mjesta se našlo i za serije Hawkeye What if…!

Naravno, za pretpostaviti je da će Hawkeye ponovno biti Jeremy Renner, a najavljen je debi lika Kate Bishop, iako se još ne zna glumica, serija se očekuje u jesen 2021.

Uz to, prva animirana MCU serija What if… pratit će zbivanja u filmovima ali sa nekim korijenitim izmjenama. Najavljeno je da će Jeffrey Wright posuđivati glas The Watcheru, ali očekuje se da će mnogi glumci iz MCU-a davati glasove likovima koje igraju u filmovima.

Službeno najavljene Marvel serije 'Hawkeye' i 'What if...'

Nakon Avengers Endgame, Clint Barton će postati mentor Kate Bishop te će ona preuzeti njegov luk i strijelu. Možda to znači da ćemo Kate gledati i u nekim budućim filmovima.

Marvel’s What If… ? će biti animirana serija pravljenu prema stripovima istog imena, What If će ponovno posjetiti ključne trenutke iz MCU-a i pogledati kako bi se odvijali ako bi se ključni detalji promijenili. Prva epizoda serije What If? pita što bi se dogodilo da je Peggy Carter uzela Super Soldier serum u filmu Captain America: The First Avenger, ostavljajući Stevea Rogersa kao mršavog klinca koji se s vremenom pridružuje borbi protiv nacista (i Hidre) u metalnom odijelu Howarda Starka?

Similar Posts