Trailer: Star Trek: Picard (2019-)

Star Trek: Picard – otkriveno 7 novih detalja o seriji

Ekipa Star Trek: Picard nam je napokon odlučila dati malo više informacija o ovoj do sada držanoj u tajnosti seriji, u kojoj ćemo ponovno imati prilike vidjeti Patricka Stewarta kako se vraća u kultnu ulogu koju je glumio sedam sezona u seriji Star Trek: The Next Generation i četiri igrana filma.

Sada su izvršni producent Alex Kurtzman i showrunner Michael Chabon dali EW neke nove informacije o Jean-Luc Picardovom putovanju u nadolazećoj CBS All-Access seriji.

Trailer: Star Trek: Picard (2019-)

Evo sedam stvari koje su otkrili:

1. Da, Picard se ponovno vraća u svemir.

Pomalo čudno za Star Trek seriju, do sada nismo vidjeli apsolutno ništa povezano sa svemirom u njoj. Sada je Kurtzman po prvi puta potvrdio da će serija opravdati svoje ime. “Događaji se počnu odvijati koji će odvesti Picarda ponovno do zvijezda,” Kurtzman je rekao.

2. Ali to ne znači da će se Picard vratiti u Zvjezdanu Flotu

“On će [ići u svemir],” Kurtzman dodaje, “ali ne na način na koji to svi očekuju.” Ne znamo što to točno znači, ali ne zvuči kao da će se ponovno vratiti u Zvjezdanu Flotu.

3. Picard se pokušava boriti protiv određene nepravde, ali nema svoje uobičajene resurse.

“Zato što on više nije u Zvjezdanoj Floti, on više nema težinu toga iza sebe,” Kurtzman kaže. “Na neki način, lakše je biti [veliki čovjek] kada si kapetan. Ali je potpuno drugačija stvar kada nemaš vojsku iza sebe. Kada želiš nešto napraviti i boriti se protiv nepravde, kako to napraviti kada si samo jedan čovjek?”

Star Trek: Picard - otkriveno 7 novih detalja o seriji

4. Njegova će potraga biti serijska priča u prvoj sezoni, za razliku od epizodne The Next Generation

“Što nije nužno novo za Star Trek,” Chabon kaže, dodavši da je i Discovery često takav, “ali ovo je novo za Picarda.”

5. Picard je ‘uklet’ i stariji, ali fundamentalno ostaje isti lik

“Postoje mnoge stvari koje progone Picarda,” Kurtzman zadirkuje i dodaje da je zloslutna Romulanska misija samo jedna od tih stvari. Chabon dodaje da ćemo pratiti znatno starijeg lika i da serija ne bježi od toga, te se bavi likom koji je na potpuno drugom mjestu sada. Međutim, nama je vrlo važni bilo da to i dalje ostane lik kojeg svi volimo, Picard koji neće izdati uvjerenja koja je imao u Next Generation.

6. Pojavljivanje drugih Next Generation glumaca nije isključeno

Producenti ne žele ispasti kao da iskorištavaju stvari. “Ono što mi ne želimo je samo ubacivati cameo uloge,” Kurtzman kaže. “Mora postojati vrlo važan razlog za priču [kako bi oni bili tamo]. Novi glumci u ovoj seriji (Alison Pill, Michelle Hurd, Evan Evagora, Isa Briones, Santiago Cabrera i Harry Treadaway) neće glumiti nikoga od poznatih likova iz Next Generation.

7. Stewart kao Picard je bolji nego ste ga ikada vidjeli

“Kvaliteta Patrickove glume, je postala još bolja s vremenom, a on je već bio majstor,” Chabon kaže. On ima sposobnost da te drži prikovanim čak i kad samo sjedi i sluša.” Naravno. Picard je uvijek u najboljem izdanju kad izgleda … angažiran.

Similar Posts