Edward Furlong se vraća kao John Connor u 'Terminator: Dark Fate'

Edward Furlong se vraća kao John Connor u ‘Terminator: Dark Fate’

Producent James Cameron upravo je na Comic Con panelu najavio povratak Edwarda Furlonga kao John Connora u novom nastavku Terminatora – Dark Fate.

Edward Furlong će reprizirati ulogu futurističkog borca za slobodu Johna Connora u Terminator: Dark Fate, ovogodišnjem nastavku serijala Terminator kojem se radnja događa nakon filma Terminator 2: Judgement Day i ignorira radnju ostalih filmova.

Edward Furlong se vraća kao John Connor u 'Terminator: Dark Fate'

James Cameron, koji je režirao prva dva filma i producira ovaj šesti nastavak, najavio je njegov povratak na Comic Con panelu u San Diegu.

Terminator 2: Judgment Day bila je prva uloga za Furlonga. Glumio je Johna Connora, sina Sarah Connor, kao mladi tinejdžer koji se našao na meti nove vrste Terminatora, the T-1000. Furlong nije reprizirao ulogu u filmu Terminator 3: Rise of the Machines; Nick Stahl je glumio starijeg John Connora u tom filmu. Christian Bale ga je glumio u filmu Terminator Salvation iz 2009., a Jason Clarke je preuzeo ulogu u filmu Terminator Genisys iz 2015.

Terminator: Dark Fate će također vratiti Lindu Hamilton kao Sarah Connor i Arnold Schwarzenegger kao T-800. U filmu još glume Mackenzie Davis, Natalia Reyes i Gabriel Luna kao novi model Terminatora. Tim Miller (Deadpool) je redatelj, koji je naknadno izjavio da će film biti rated R.

Terminator: Dark Fate u kina dolazi 1. studenog.

Similar Posts