Avengers: Endgame uključuje savršen način za vratiti Kapetana Ameriku i nitko nije primjetio

Avengers: Endgame uključuje savršen način za vratiti Kapetana Ameriku i nitko nije primjetio

Posljednji epski crossover Marvel Studiosa promijenio je pravila i pripremio nasljeđe za buduće superjunake franšize. I dok je Avengers: Endgame bio predivno opraštanje za neke fanovima najdraže junake Marvelovog Filmskog Svemira, postojala je i jedna naizgled duhovita scena koja bi u budućnosti mogla i poslužiti za povratak Kapetana Amerike, ako se glumac Chris Evans odluči vratiti. A sve se svodi na Profesora Hulka i njegovu apsolutnu pobjedu.

Bez doprinosa Tony Starka, Bruce Banner je prisiljen sam se uhvatiti u koštac s putovanjem kroz vrijeme. Kao što Iron Man naglašava, oni su poslali vrijeme kroz putnika umjesto putnika kroz vrijeme. Ali ako su u mogućnosti pretvoriti Scotta Langa natrag u bebu sa svim njegovim sjećanjima naizgled netaknutim, što bi spriječilo vratiti Steve Rogersa iz mirovine i pomladiti njegovo tijelo nakon što je proveo cijeli život sa svojom ljubavi Peggy Carter?

Marvelova fanovska Teorija otkriva Tajni Sastojak Super Soldier Seruma Kapetana Amerike

Postoje i mnogo strašnije posljedice za ovo znanstveno otkriće, poput dugotrajne besmrtnosti Zemljinih najmoćnijih junaka u doglednoj budućnosti. To nije uopće strašno, samo pitajte trenutne X-Men stripove.

Mi već znamo da je Captain Amerika morao imati neke avanture koje nećemo uskoro vidjeti, ako ikada. Nakon što su uspješno vratili živote i poništili Thanosovo pucketanje, Cap se morao vratiti u te iste vremenske crte odakle su prvotno uzeli Infinity Kamenje kako bi ih vratio zajedno s Thorovim čekićem Mjolnirom.

Evan je osobno pričao o potencijalnim rupama u priči putovanja Kapetana Amerike, zadirkujući nas da bi moglo biti nešto u radu u budućnosti. Ali, kada su redatelji Avengers: Endgame filma, Joe i Anthony Russo upitani hoće li se Evans vratiti u budućnosti, čini se da su oni odagnali tu mogućnost.

Kako god bilo, ova uglavnom ne primijećena situacija u Avengers: Endgame filmu bi mogla imati ogromne posljedice u budućnosti Marvelovog Filmskog Svemira, samo je pitanje hoće li ju budući filmaši željeti iskoristiti. Na ovaj način se može gotovo svakoga vratiti i ne samo to, nego se može istog lika vratiti u obliku drugog glumca… ma, mogućnosti su ogromne.

Similar Posts