DCEU Supergirl će debitirati u 'The Flash' filmu! Otkrivena glumica i prvi pogled na kostim!

DCEU Supergirl će debitirati u ‘The Flash’ filmu! Otkrivena glumica i prvi pogled na kostim!

Predstojeći The Flash film uvest će Supergirl u DCEU. Redatelj Andy Muschietti otkrio je da je Sasha Calle dobila ulogu Djevojke od čelika. Muschietti je to otkrio na Instagramu, objavivši dvominutni video razgovor s Calle. Deadline također potvrđuje kasting za Supergirl. Calle će biti prva glumica koja će glumiti Supergirl na velikom platnu od Helen Slater koja je glumila u katastrofalnom filmu iz 1984.

DCEU Supergirl će debitirati u 'The Flash' filmu! Otkrivena glumica i prvi pogled na kostim!
Sasha Calle

U videu Muschietti otkriva da je više od 400 glumica bilo na audiciji za ulogu Supergirl, iako većina nije bila svjesna koju ulogu zapravo isprobava. Muschietti kaže da je Calle sudjelovala u testu sa zvijezdom Ezrom Millerom, sugerirajući da će dinamika između Flasha i Supergirl biti presudna za radnju filma. S Kiersey Clemons koja će se pojaviti i kao Iris West, postoji li ljubavni trokut u Central Cityu?

Prema Deadlineu, Warner Bros. se nada da će ponoviti uspjeh Gal Gadot i njezine Wonder Woman, dovodeći u DCEU Supermanovu rođakinju i čineći je stubom ovog filmskog svemira. Debi u The Flash filmu mogao bi imati ključnu ulogu za njezin vlastiti Supergirl film

Trenutno je nepoznato igra li Calle inačicu Kara Danvers Supergirl ili neku drugu inkarnaciju lika. U DC-jevim stripovima bilo je nekoliko različitih verzija Supergirl, od kojih nisu svi iz Kryptona. Vrijedno je prisjetiti se i Supergirl koja je predstavljena u stripovima koji su vezani uz Čovjeka od čelika iz 2013. godine, premda je li taj strip dio službenog kontinuiteta DCEU-a, svatko nagađa.

DCEU Supergirl će debitirati u 'The Flash' filmu! Otkrivena glumica i prvi pogled na kostim!
Redatelj pokazao kostim

Trenutno Melissa Benoist igra glavnu ulogu u seriji Supergirl za The CW, koja bi se trebala vratiti u šestu i posljednju sezonu 2021. Nepoznato je je li pojavljivanje Supergirl u filmu The Flash imalo utjecaja na odluku o prekidu TV serije.

Calleina Supergirl nije jedini glavni junak DC-a koji se udružio s Millerovim Barryjem Allenom u filmu. Očekuje se da će i Ben Affleck i Michael Keaton reprizirati svoje uloge Batmana, a potonji Dark Knight otvorit će vrata DC-jevom multiverzumu uživo. Nažalost, čini se da se Cyborg neće ponovno okupiti sa svojim novim prijateljem. Lik je navodno ispisan iz filma The Flash, a glumac Ray Fisher imao je teške riječi za Warner.

Druge je zanimalo i ovo...