Jennifer Lawrence navodno prvi izbor za ulogu Sue Storm u MCU filmu ‘Fantastic Four’

Kada je riječ o dolasku Fantastične četvorke u Marvel Cinematic Universe, malo je detalja. Tijekom Disneyevog dana investitora još u prosincu, potvrđeno je da će se Marvelova Prva obitelj vratiti na velika platna s redateljem MCU Spider-Man ​trilogije Jonom Wattsom na čelu, ali osim toga, sve ostalo su nagađanja i sad postoji još jedna glasina koja pluta okolo, da X-Men zvijezda Jennifer Lawrence bit će dio vrlo iščekivanog filma. Izvještaj časopisa Daily Telegraph (putem Murphy’s Multiverse) tvrdi da će Marvel snimati film Fantastična četvorka i da će Lawrence glumiti Sue Strom/Invisible Woman, koju su u prijašnjim inkarnacijama glumili Jessica Alba i Kate Mara.

Kako se šuška, ova je pomalo čudno. Prvo, malo je rano za produkciju filma koji nije ni postavljen na raspored ili je imao bilo kakvih službenih vijesti o kastingu za početak produkcije, ali čak i ako pogledate to malo dalje, Watts još uvijek radi na trećem Spider-Manu filmu koji se trenutno snima. Očekuje se da će snimanje tog filma završiti tek negdje u ožujku, a ni snimanje također nije kraj procesa stvaranja filma. Izvještaj ukazuje na to da Lawrence već i ima zakazana snimanja za naredni period, tako da se vrijeme ne poklapa. Doduše, možda je i ovo neki vrlo rani izbor jer i Mahershala Ali je imenovan kao Blade prije više od godinu i pol dana, a film nema ni redatelja, i produkcija je još jako daleko.

Tu je i razmatranje izvora. Daily Telegraph koji je prvi objavio stvari australske su tabloidne novine i do sada se čini da nema potkrepljenja glasina iz drugih izvora. Također je vrijedno uzeti u obzir da Lawrence radi na Netflixovom filmu Don’t Look Up s Leonardom DiCaprijem u Bostonu, iako je glavno snimanje tog projekta završila 18. veljače.

Također vrijedi uzeti u obzir Lawrenceino iskustvo u X-Men franšizi. Lawrence je glumila Mystique u četiri filma X-Men, a s X-Men također pod kontrolom Marvel Studiosa, čini se malo vjerojatnim da Lawrence pređe na ulogu Fantastične četvorke dok se povezuje X-Men s većim MCUom. Naravno, rečeno je da će X-Men franšiza biti rebootirana za MCU, ali i Evan Peters je već na neki način povezao X-Men i MCU repriziranjem uloge Quicksilvera u seriji WandaVison.

U ovom je trenutku glasina da se Lawrence pridružuje Fantastičnoj četvorki je upravo to, glasina. Za sada sve što znamo o Fantastičnoj četvorki jest da će Watts režirati i da će se omiljeni likovi fanova pridružiti MCUu. Film je trenutno u ranoj fazi izrade bez predviđenog datuma objavljivanja.

Similar Posts