Marvel navodno želi uvesti 'Big Hero 6' likove u MCU

Marvel navodno želi uvesti ‘Big Hero 6’ likove u MCU

Marvel Cinematic Universe uvijek se širi svaku novu fazu, a projekt uvodi nove likove i, zahvaljujući spajanju Disneya / Foxa, obožavatelji već nestrpljivo iščekuju dolazak X-Men i Fantastic Four. No, prema novom izvješću, još jedan skup Marvelovih likova mogao bi se probiti do MCU-a – i u tom procesu preskočiti s animacije na igrenu akciju. Prema izvještaju The DisInsider, likovi iz Big Hero 6 upućuju se na MCU.

Izvještaj je bio vrlo lagan prema detaljima i ukazao je da, iako nisu bili sigurni točno koji likovi, primijećeno je da su Baymax i Hiro vjerojatni. Također je primijećeno da nije bilo riječi o tome hoće li ih glumci koji su izrazili likove dovesti u živu akciju. Što se tiče toga gdje bi se mogle pojaviti, spomenuti su serija Secret Invasion, nadolazeći Doctor Strange in the Multiverse of Madness ili čak projekt Agents of Atlas iako ništa nije potvrđeno. Nejasno je kako bi se Big Hero 6 uklopio u veći MCU, premda su u stripovima Likovi Big Hero 6 imali zapažene interakcije s drugim Marvelovim likovima, uključujući kada je Spider-Man zatražio pomoć tima u porazu doktora Octopusa 2012.

Za one koji možda nisu poznati, Disney je 2014. objavio animirani film Big Hero 6, labavo zasnovan na istoimenoj mini-seriji stripa pisca Scotta Lobdella i umjetnika Gusa Vasqueza. Film govori o Hiru Hamadi, mladom geniju robotike, i zdravstvenom robotu njegovog pokojnog brata Baymaxu, dok čine superherojski tim koji će se boriti za maskiranog negativca u futurističkom gradu San Fransokyo. Film, prvi Disneyev animirani film s likovima Marvel Comicsa, okupio je Scotta Adsita, Ryana Pottera, Jamiea Chunga, Damona Wayansa i ostalih glumaca, a animirani cameo na kraju filma imao je i legendarni otac Marvela Stan Lee. Film je nastavila televizijska serija Big Hero 6: The Series koja se emitirala tri sezone na Disney XD. Ta serija, koja je u velikom dijelu svoje filmske ekipe reprizirala svoje uloge, svoju je posljednju epizodu emitirala 15. veljače. Spinoff serija, Baymax!, najavljena je tijekom Disneyevog dana investitora još u prosincu, a očekuje se da će na Disneyu+ debitirati 2022. godine.

Similar Posts