Novi Netflix film ‘Six Underground’ - od Michael Bay i Ryan Reynolds - najveći budžet do sada $150 milijuna! - Svijet filma

Novi Netflix film ‘Six Underground’ – od Michael Bay i Ryan Reynolds – najveći budžet do sada $150 milijuna!

Nadolazeći Netflix akcijski triler film ‘Six Underground’, koji nam dolazi od Michael Bay i Ryan Reynolds, će oboriti rekord po budžetu jednog Netflix filma, s $150 milijuna!
Deadline donosi da će Netflix za ovaj film izdvojiti ogromnih $150 milijuna, te se nada, baš kao i filmom ‘Bright’, započeti novu akcijsku triler franšizu. Dosadašnji rekord po budžetu, jednog Netflix filma, je držao David Ayerov “Bright” s $90 milijuna.

Novi Netflix film ‘Six Underground’ - od Michael Bay i Ryan Reynolds - najveći budžet do sada $150 milijuna!

Očekuje se da “Six Underground” započne novu akcijsku triler franšizu za Netflix. Scenarist filma je Reynolds “Deadpool”, zajedno s Paul Wernick i Rhett Reese, a radi se o šest milijardera koji koji lažiraju svoju vlastitu smrt i udružuju se da uklone negativce. Ovaj budžet sugerira da se Netflix nada kako će Michael Bayovo obilježje bombastične akcije u kombinaciji s “Deadpool” timom za odličan humor biti pravi recept za uspjeh. Skydance Media producira ovaj film u suradnji s Netflixom.

“Six Underground” bi trebao doći 2019. godine na Netflix, a mi se do tada samo možemo nadati da će uspjeti napraviti dobar film.

Similar Posts