Marvelov Doctor Strange 2 bi mogao koristiti alternativne verzije likova MCUa

Marvelov Doctor Strange 2 bi mogao koristiti alternativne verzije likova MCUa

Unatoč činjenici da Doctor Strange in the Multiverse of Madness više nema redatelja, nastavljamo slušati nove detalje o tome što dolazi u dugo očekivanom nastavku Marvel Studiosa.

Prema MCU Cosmic, film će doista istražiti što je Multiverse, a to znači “možda ćemo vidjeti neke poznate likove MCU-a, ali na vrlo različite načine.” Drugim riječima, posjetit ćemo različite svjetove, a to otvara vrata bezbroj mogućnosti, uključujući svjetove za koje vjerojatno nikada nismo očekivali da će ih oživjeti u Marvelovom Filmskom Svemiru.

Kao primjer, stranica govori o tome da bi mogli vidjeti različite glumce koji igraju likove poput Kapetana Amerike i Iron Mana. Ovo bi se moglo iskoristiti i za objašnjenje uvođenja likova poput X-Men i Fantastic Four, dok je teško ne uzbuditi se zbog mogućnosti posjeta doma Marvel Zombiesa (uostalom, ovaj nastavak bi trebao biti inspiriran hororom).

Trenutno nemamo čvrstu informaciju koje će svjetove istraživati Multiverse of Madness, ali uz glasine koje ukazuju na America Chavez koja se pojavljuje u filmu – ona dolazi iz druge stvarnosti u stripovima – ovo zvuči kao nešto što bismo mogli vidjeti u nastavak Doktora Strangea.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts