Prvi pogled na Bruce Willisa u nadolazećem ratnom SF filmu 'Cosmic Sin'

Prvi pogled na Bruce Willisa u nadolazećem ratnom SF filmu ‘Cosmic Sin’

Bruce Willis se vraća SF žanru nadolazećim filmom invazije Cosmic Sin.

Akcijska filmska ikona Bruce Willis napokon ima svoj povratak SF žanru u akcijskom znanstveno-fantastičnom filmu Cosmic Sin, a mi smo sada dobili i prvi pogled na taj film. Slika pokazuje Bruce Willisa u metalnom, velikom svemirskom odijelu, koje se čini da ovoj Die Hard zvijezdi pristaje bez problema.

Cosmic Sin je smješten u futurističko društvo i u kojem zvijezda Bruce Willis glumi kao James Ford, jedan od članova grupe odmetnutih vojnika zaduženih za spašavanje Zemlje od osvajajuće izvanzemaljske sile. Grupa ratnika i znanstvenika se mora boriti kako bi spasili čovječanstvo od ove agresivne izvanzemaljske vrste, koje posjeduju moć zaraziti i preuzeti ljudske domaćine i sada su usredotočili na uništenje čovječanstva.

Cosmic Sin će režirati Edward Drake, prema scenariju koji su napisali Drake I Corey Large.

Osim Willisa, u filmu glume i Captain America: The Winter Soldier i The Purge: Anarchy zvijezda Frank Grillo, Teen Wolf i This is Us zvijezda Adelaide Kane, kao i Old School i The Royal Tenenbaums zvijezda Luke Wilson. Osim njih tu su i WWE zvijezda C.J. Perry, Lochlyn Munro iz Riverdale i Sierra Burgess Is A Loser’s Brandon Thomas Lee. Cosmic Sin je u post produkciji i za sada nema datum izlaska.

Similar Posts