'John Wick: Chapter 4' dobio datum izlaska!

‘John Wick: Chapter 4’ dobio datum izlaska!

Nakon izvrsnog uspjeha filma John Wick Chapter 3 – Parabellum, nastavak se već uveliko sprema te je već najavljen datum izlaska – 21. svibanj 2021.

Treći nastavak ovog akcijskog serijala u prvom vikendu prikazivanja je zaradio $56,8 milijuna na domaćem (američkom) tržištu i time prekinuo vikend-dominaciju filma Avengers Endgame.

'John Wick: Chapter 4' dobio datum izlaska!

John Wick je kao serijal započeo relativno skromno kao još jedan akcijski serijal u nizu, ali u samo pet godina je postao vrlo uspješan serijal koji će sada još dodatno rasti, barem dok Keanu Reeves ima volje za repriziranjem uloge. Reevesova predanost ulozi je i jedan glavnih čimbenika ovog serijala, a Reevesova karizma je, između ostalog, i zaslužna što je publika zavoljela ovaj serijal i zbog čega se ovaj serijal izdvaja od svih ostalih akcijskih serijala kakvih smo se nagledali zadnjih godina.

Treći nastavak ovog serijala je pokupio odlične kritike. Većina kritičara je imenovala ovaj film najboljim u serijalu, a prvi vikend je pokazao da će film sigurno i financijski postići odličan rezultat, tako da činjenica da je četvrti nastavak na putu uopće ne čudi. Samo se nadamo da će serijal nastaviti trenutnim (ili još boljim) ritmom.

Lionsgate nije pustio nikakve dodatne informacije vezane za ovaj četvrti nastavak, a zašto i bi, kada je i treći film još uvijek svježa krv u kinima. Zasad je jedino sigurno da će se Reeves vratiti naslovnoj ulozi. Na četvrti nastavak ćemo morati čekati još točno dvije godine, što je klasični interval čekanja za serijale ovakvog formata.

John Wick Chapter 3 – Parabellum trenutno igra u kinima.

Druge je zanimalo i ovo...