Kevin Feige kaže da Wanda tek treba postati prava Scarlet Witch

Kevin Feige kaže da Wanda tek treba postati prava Scarlet Witch

Već je i pticama na grani poznato da će se budućnost Marvel Cinematic Universea dodatno proširiti na skup novih originalnih serija koje dolaze na Disney+, a koje će ujedno biti i budućnost franšize dok napreduje dalje nakon Avengers: Endgame. I čini se da će Wanda Mafimoff jedna od najmoćnijih i najomiljenijih likova tek sada dosegnuti svoj puni potencijal u seriji  WandaVision. S Elizabeth Olsen koja nastavlja sa svojom najpoznatijom ulogom, sada dobivamo više detalja o tome što obožavatelji mogu očekivati ​​kada se omiljena Sokovijka vrati u MCU.

Predsjednik Marvel Studios Kevin Feige pojavio se na Omeleteu nakon ploče za CCXP na kojoj je zadirkivao uspon Wanda Maximoff u novoj Disney + seriji.

“Imati priliku ispričati više njezine priče, vidjeti više onoga što Wanda može učiniti, više onoga što čini VisionVision i – što je najvažnije – otkriti ime za koje nisam ni siguran da smo ga već rekli u MCU-u , ali mi radimo apsolutno veliku stvar, a to je da je Wanda zapravo Scarlet Witch. Što to znači, da je ona Scarlet Witch? I to je ono što igramo u ovoj predstavi, na načine koji su u potpunosti zabavni, pomalo zastrašujući i imat će posljedice na čitavu buduću Fazu 4 MCU-a. “

Obožavatelji su također dobili jednu od prvih fotografija iz serije WandaVision tijekom događaja, na kojoj vidimo glavne zvijezde Elizabeth Olsen i Paul Bettany u okruženju inspiriranog 60-im godina.

Kevin Feige kaže da Wanda tek treba postati prava Scarlet Witch

Jedan od showrunnera serije, Matt Shakman, zadirkivao je što fanovi mogu očekivati ​​od ovog dueta.

“Oni su tako neobično sparivanje, zar ne? On [Vision] nije čovjek, ali možda je ljudskiji od bilo koga. Uvijek ima najbolje, najpametnije stvari za reći. Potpuno vidi svijet kakav jest. Ona je prošla je kroz toliko trauma. Izgubila je brata, siroče je i sve su joj se te različite stvari dogodile. Mislim da nas je ta zajednica sve poprilično preuzela. To je [WandaVision] istraživanje te bizarne, neobične, potpuno ispravne vrste ljubavi, a stvar je promatranja kako istražuju svoj odnos i razvijaju ga.”

Već je najavljeno da će WandaVision i nadolazeći film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, u kojem će se Wanda također pojaviti, biti vrlo usko povezani. A postoje i teorije da će veliki rast njezinih moći se negativno pomiješati sa njezinim psihičkim traumama što bi je moglo pretvoriti i u neku vrstu svojevrsnog negativca.

WandaVision se trenutno planira premijerno prikazati na Disney+ u proljeće 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...