Avengers: Endgame teorija sugerira da Captain America neće biti onaj koji će se žrtvovati

Avengers: Endgame teorija sugerira da Captain America neće biti onaj koji će se žrtvovati

Mnogi fanovi filma Avengers: Endgame špekuliraju da će film prikazati smrti jednog ili više Avengersa. Ovaj film je dugo najavljivan kao kulminacija trenutne verzije Marvel Filmskog Svemira i završetka prvi Marvelovih 20+ filmova, nazvanih ‘The Infinty Saga’.

Jedan od likova za koje fanovi najčešće sumnjaju da će umrijeti je Captain America (Chris Evans). Jedan od prvih heroja koji se pridružio MCU, Evansov ugovor navodno završava filmom Avengers: Endgame i mnogi su mišljenja da bi, što se priče tiče, najviše smisla imalo ako bi se Steve Rogers žrtvovao kako bi srušili Ludog Titana.

Avengers: Endgame teorija sugerira da Captain America neće biti onaj koji će se žrtvovati

Zanimljiva fanovska teorija koja se proširila internetom sugerira da to zapravo nije istina. Prvu ju je podijelio Reddit korisnik u/CaptainCayden2077, teorija kaže da smrt Kapetana nije nešto što bi se Joe i Anthony Russo usudili ubaciti u film veličine Endgamea. I dok ovaj teoretičar nema dovoljno dokaza zašto bi se to dogodilo, čini se da je najveća stvar koju su istaknuli tendencija Marvel Studios da preusmjeri pažnju fanova i izvuče sve vrste obrata.

Kako teorija kaže, mnogi fanovi su mislili da će umrijeti Avenger ili dva, a ne pola cijelog svemira u Avengers: Infinity War filmu. Zbog toga, ovaj teoretičar pretpostavlja da zato što je Cap toliko ‘popularan’ lik za umrijeti u filmu, baš se njemu to neće dogoditi. Treba dodati, da on ne postavlja nekog drugog na mjesto Kapetana tko će učiniti ultimativnu žrtvu, samo da će Cap biti jedan od onih koji će preživjeti nakon Endgame filma.

Avengers: Endgame dolazi u kina 25. travnja 2019. godine.

Napišite nam u komentarima, što vi mislite tko će umrijeti u Avengers: Endgame filmu?

Similar Posts