10 Horor filmova prema istinitim pričama

10 Najstrašnijih Horor Filmova Svih Vremena!

U tijeku su pripreme za Halloween, a mi smo odlučili podijeliti s vama, nama najstrašnijih 10 horor filmova svih vremena.

Napišite nam u komentarima, koji su vama najstrašniji horor filmovi.

Noć vještica ili Halloween (Hallowe’en) je noć uoči Svih svetih, 31. listopada, a zapravo je skraćenica od All Hallows’ Eve ili Hallow Eve (Sveta večer, noć uoči Svih Svetih). Slavi se prije svega u Irskoj, SAD-u, Kanadi, Puerto Ricou, Australiji i Novom Zelandu. Premda je Halloween skraćeni oblik od arhaičnog engleskog imena za blagdan Svih svetih All-Hallow-even, All Hallows’ Eve, Noć vještica je poganski blagdan izravno suprotstavljen katoličkom blagdanu Svih svetih.

Povezano: Najbolji horor filmovi

7 najboljih HOROR filmova

Ono s čime mi, ljubitelji filmova, povezujemo Halloween su horor filmovi. Iako ništa posebno ne slavim taj dan, uvijek je zanimljivo na taj dan ili se maskirati ili pogledati dobar horor film. Jednostavno atmosfera za gledanje je bolje nego drugih dana u godini.

Siguran sam da i većina vas dijeli isto ili slično mišljenje, pa u ovom video možete vidjeti 10 filmova koji nama ne daju spavati noćima. Svatko će sigurno imati neki svoj izbor filmova od kojih imaju noćne more, pa bi voljeli čuti vaše mišljenje u komentarima.

U nastavku pogledajte nama najstrašnijih 10 horor filmova svih vremena.

Similar Posts