Tom Holland i Chris Pratt otkrivaju tko bi pobijedio u borbi: Star-Lord ili Spider-Man

Tom Holland i Chris Pratt otkrivaju tko bi pobijedio u borbi: Star-Lord ili Spider-Man

Marvelove zvijezde Tom Holland i Chris Pratt raspravljali su oko toga koji bi od njihova dva junaka pobijedio ako bi došlo do borbe između njih.

Ove dvije zvijezde glume Petera Parkera/Spider-Mana i Petera Quilla/Star-Lorda u Marvelovom Filmskom Svemiru, a sada im je postavljeno pitanje tko bi pobijedio u borbi Petera.

“Ja mislim vjerojatno Spider-Man, zar ne? Jer imate Iron Spider odijelo,” Pratt je razmišljao u razgovoru za Popsugar.

“Bez ikakvih naprava…” Holland dodaje, “Mislim da bi Peter Quill mogao srediti Petera Parkera, ali mislim da bi Spider-Man vjerojatno pobijedio Petera Quilla.”

“Međutim, Peter Quill se nikada ne bori sam i uvijek se bori prljavo. On ima Guardians of the Galaxy. Pa, ako me napadneš, moraš napasti i Draxa i Rocket Racoona.”

Holland se šalio da se “ne bi volio boriti s Draxom (tko bi?), iako je Pratt to nazvao “trik pitanjem” jer se oni “nikada ne bi borili.”

“Mi se nikada ne bi borili jer smo mi najbolji prijatelji.”

Inače, Holland je nedavno otkrio svoje najveće žaljenje karijere, priznajući: “Kada sam bio dijete u Billyju Elliotu, plesao sam svaki dan oko šest sati, tri godine i došao sam na tako visoku razinu, a onda sam samo odustao, prestao sam plesati.”

“Pa plešem ako sam u klubu, ali više ne idem na satove plesa. Moje najveće žaljenje je odustajanje od plesa.” To je također duel u kojem bi ga jako voljeli vidjeti s Peterom Quillom, koji je zasigurno najpoznatiji plesač MCUa.

Tko pobjeđuje u borbi, Star Lord ili Spider-Man?

Druge je zanimalo i ovo...