DC producent kaže da će The Batman i Joker filmovi biti puno mračniji

DC producent kaže da će The Batman i Joker filmovi biti puno mračniji

Čini se da je DC Films napokon našao pravi način kako uspješno prezentirati svoje filmove na velikim ekranima. Wonder Woman i Aquaman su bili veliki hitovi za studio, a prema Shazam! producentu Peteru Safranu, sve je zato što su likovi tako zabavno prezentirani. Safran je nastavio i dodao da će The Batman i Joker filmovi imati znatno mračnije tonove, što bi trebalo uzbuditi većinu DC fanova. Počeli smo čuti više o svakom od dugo očekivanih projekata i hype se počinje graditi.

Shazam! dolazi u kina sljedeći tjedan i puno pozitivne energije okružuje film, zahvaljujući ranim prikazivanjima. Ton filma je puno laganiji nego smo to navikli vidjeti od DC filmova u prošlosti i to je bio vrlo namjerni potez kako bi se odgonetnula senzibilnost lika. U novom intervjuu, producent DCija Peter Safran kaže da će ostali predstojeći filmovi u DC-u obraćati pozornost na ton svakog lika. On objašnjava.

“Mislim da DC ima istu ideju kao i mi sada, a to je da svaki film koji prave treba imati pravi ton za taj karakter. Shazam je tako zabavan lik. On je sve o ispunjavanju želja. On je zabavan i smiješan i to je ton koji trebate imati za taj film. Aquaman ima ton, fantastični elementi. Shazam je zabavan i smiješan. Wonder Woman je dobila svoju stvar. Mislim da shvaćaju da svaki ton mora biti specifičan za svaki film. Slušajte, postoje određeni likovi poput Batmana, poput Jokera, tamni ton je savršen za njih … To je ono što stvarno želite vidjeti.”

DC producent kaže da će The Batman i Joker filmovi biti puno mračniji

The Batman i Joker filmovi moraju biti mračni, a kako stvari zvuče, Todd Phillipsov pogled na Clown Prince of Crime ide tim putem. Od samog starta, Joaquin Phoenix je rekao da će njihova verzija Jokera biti nešto što još fanovi stripova nisu imali prilike vidjeti na velikim ekranima, uz napomenu da će ovo tumačenje biti studija karaktera. Komičar Marc Maron nedavno je ponovio isti misao u intervjuu, ističući da je to priča o podrijetlu “i proučavanje karaktera mentalno bolesne osobe koja postaje Joker”.

Što se tiče Batmana, još uvijek smo uglavnom u mraku. Matt Reeves je vrlo tajnovit o filmu, premda se vjeruje da ćemo vidjeti kako se Dark Knight vraća svojim detektivskim korijenima. Ben Affleck je nedavno otkrio da je službeno napustio film, što znači da je u potrazi za novim Caped Crusader-om. DC obožavatelji uglavnom vole da Batmanovi filmovi budu mračni i to će više nego vjerojatno biti pristup koji Reeves uzima dok uvodi svijet u još jedan film o heroju.

Matt Reeves je zadirkivao da će Batman biti “noir” priča, koja će biti “uzbudljiva i emocionalna”. Vidjet ćemo lika kako rješava zločine i lovi kriminalce, što zvuči vrlo intrigantno. Očekuje se da će Batman doći u kina u lipnju 2021., dok film Joker stiže u kina ove jeseni. U nastavku možete pogledati intervju s Peterom Safranom, zahvaljujući kanalu IGN YouTube.

Similar Posts