U ovom članku vam donosimo 10 najboljih filmova Margot Robbie. Napišite nam u komentarima koji su vama najbolji filmovi Margot Robbie.

Margot Elise Robbie (Dalby, Queensland, 2. srpnja 1990.) je australska glumica najpoznatija po ulozi Donne Freedman u ABC-ovoj seriji Susjedi i seriji Pan Am te po filmu Martina Scorsesea The Wolf of Wall Street i filmu About Time.

10. Z for Zachariah (2015)

Z for Zachariah (2015)

Žanr: Drama, sci-fi, triler

Redatelj: Craig Zobel

Glumci: Chiwetel Ejiofor, Chris Pine, Margot Robbie

Radnja ukratko: Z kao Zachariah napeti je znanstveno-fantastični triler u čijem se centru zbivanja nalazi mlada Ann, jedna od troje posljednjih preživjelih nakon što je Zemlju pogodila strašna nuklearna katastrofa apokaliptičnih razmjera, odnijevši gotovo čitavo čovječanstvo u zaborav. Shvativši da su prepušteni sami sebi, u potrazi za nadom i spasom od vječne samoće, njih će se troje naći u ljubavnom trokutu najintenzivnijih emocija.

9. Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Žanr: Biografija, komedija, drama

Redatelj: Glenn Ficarra, John Requa

Glumci: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman

Radnja ukratko: Novinar pripovijeda o njezinom ratnom pokrivanju u Afganistanu.

8. Focus (2015)

Focus (2015)

Žanr: Komedija, krimi, drama

Redatelj: Glenn Ficarra, John Requa

Glumci: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro

Radnja ukratko: Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može pratiti više stvari u isto vrijeme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo Jess cimnut će Nickyja tamo gdje je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelijepu plavušu počet će gubiti fokus i donositi vrlo riskatne odluke.

7. The Legend of Tarzan (2016)

The Legend of Tarzan

Žanr: Akcija, avantura, drama

Redatelj: David Yates

Glumci: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens

Radnja ukratko: Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

6. Suite Française (2014)

Suite Française (2014)

Žanr: Drama, romantika, ratni

Redatelj: Saul Dibb

Glumci: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie

Radnja ukratko: Tijekom ranih godina nacističke okupacije Francuske u Drugom svjetskom ratu romantika cvjeta između Lucile Angelliera (Michelle Williams), francuskog seljanke i njemačkog vojnika Brune von Falk (Matthias Schoenaerts).