Margot Robbie filmovi - Top 10 najboljih

Margot Robbie filmovi – Top 10 najboljih

Neki Margot Robbie filmovi spadaju u novije hitove u kojima ova glumica već na prvi pogled osvaja velik broj gledatelja istih.

Margot Elise Robbie (Dalby, Queensland, 2. srpnja 1990.) je australska glumica najpoznatija po ulozi Donne Freedman u ABC-ovoj seriji Susjedi i seriji Pan Am te po filmu Martina Scorsesea The Wolf of Wall Street i filmu About Time.

Margot Robbie filmovi – kratki uvod

Margot Robbie filmovi
Foto: Shutterstock

Margot Robbie je glumica koja se u posljednjih nekoliko godina našla u nekim velikim hit filmovima, a prema njezinom profilu na stranici IMDb, u svojoj je mladoj karijeri već glumila u gotovo 40 filmova i serija. Njezini su filmovi ipak bili naš glavni fokus pri kreiranju ovog popisa te vjerujemo da smo u tom zadatku uspjeli i donijeli vam njezinih 10 najboljih ostvarenja.

Margot Robbie filmovi – 10 najboljih

10. Focus (2015)

Margot Robbie filmovi - Focus (2015)

Žanr: Komedija, krimi, drama
Redatelj: Glenn Ficarra, John Requa
Glumci: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro

Radnja ukratko: Popis koji čine Margot Robbie filmovi započinjemo s Focusom. Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga.

Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može pratiti više stvari u isto vrijeme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo Jess cimnut će Nickyja tamo gdje je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelijepu plavušu počet će gubiti fokus i donositi vrlo riskatne odluke.

9. The Legend of Tarzan (2016)

Margot Robbie filmovi - The Legend of Tarzan

Žanr: Akcija, avantura, drama
Redatelj: David Yates
Glumci: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens

Radnja ukratko: Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

8. Suite Française (2014)

Suite Française (2014)

Žanr: Drama, romantika, ratni
Redatelj: Saul Dibb
Glumci: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie

Radnja ukratko: Tijekom ranih godina nacističke okupacije Francuske u Drugom svjetskom ratu romantika cvjeta između Lucile Angelliera (Michelle Williams), francuskog seljanke i njemačkog vojnika Brune von Falk (Matthias Schoenaerts).

7. Once Upon a Time… in Hollywood (2019)

Quentin Tarantino je dodao nove scene u Once Upon A Time... In Hollywood

Žanr: Komedija, drama
Redatelj: Quentin Tarantino
Glumci: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

Radnja ukratko: Leonardo DiCaprio u filmu glumi zvijezdu Western TV serije Rick Daltona, koji pokušava oživjeti svoju karijeru u filmu, dok će Brad Pitt glumiti njegovog dugogodišnjeg dvojnika Cliff Booth, koji ima jednake ambicije. Film se odvija u vrijeme Charles Manson ubojstava 1969 godine u Los Angelesu.

6. Goodbye Christopher Robin (2017)

Goodbye Christopher Robin (2017)

Žanr: Biografija, drama
Redatelj: Simon Curtis
Glumci: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald

Radnja ukratko: Pogled iza kulisa prikazuje život autora A.A. Milne i stvaranje priča Winnie the Pooh koje je inspirirao njegov sin C. R. Milne.

5. Bombshell (2019)

Bombshell (2019)

Žanr: Biografski, drama
Redatelj: Jay Roach
Glumci: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, Kate McKinnon

Radnja ukratko: Tri zaposlenice Fox News nađu se u sukobu sa osnivačem Rogerom Ailesom zbog njegovog otrovnog šovinističkog pristupa kojiim vodi tvrtku.

4. I, Tonya (2017)

Žanr: Biografija, komedija, drama
Redatelj: Craig Gillespie
Glumci: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney

Radnja ukratko: Tonya Harding, klizačica umjetničkog klizanja koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonya se sprema za nacionalno natjecanje u umjetničkom klizanju, te ona i njezin muž unajme osobu da slomi nogu njezinoj suparnici Nancy Kerrigan. To je bio potez koji joj je obilježio i uništio karijeru.

3. Terminal (2018)

Recenzija: Terminal (2018) - Svijet filma

Žanr: Krimi, drama, triler
Redatelj: Vaughn Stein
Glumci: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher

Radnja ukratko: Film prati dvoje ubojica na zlokobnoj misiji, učitelja sa smrtonosnom bolešću, zagonetnog domara i konobaricu s dvostrukim životom. Ubojite posljedice se razotkrivaju, kada se njihovi životi nađu u rukama kriminalnog genija sa željom za osvetom.

2. About Time (2013)

About Time (2013)

Žanr: Komedija, drama, fantazija
Redatelj: Richard Curtis
Glumci: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Margot Robbie

Radnja ukratko: S 21 godinom Tim otkrije da može putovati kroz vrijeme i promijeniti što se dogodilo i što će se dogoditi u njegovom životu. Njegova odluka da svoj svijet učini boljim mjestom, tako što će naći djevojku, ispada težom nego što mislite.

1. The Wolf of Wall Street (2013)

The Wolf of Wall Street (2013)

Žanr: Biografija, komedija, krimi
Redatelj: Martin Scorsese
Glumci: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie

Radnja ukratko: Na prvom mjestu popisa koji čine Margot Robbie filmovi našao se The Wolf of Wall Street. Više, više, više … nikad nije dovoljno! Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta, od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Similar Posts