Ben Affleck službeno potvrdio da se povlači kao Batman - Video na Jimmy Kimmel Live

Ben Affleck službeno potvrdio da se povlači kao Batman – Video na Jimmy Kimmel Live

Nakon što je Ben Affleckova karijera kao superheroja u Justice League završila, on kaže kako je spreman krenuti dalje nakon Batmana, a to možete pogledati u ovom članku. 
Affleck se pojavio na Jimmy Kimmel Live kako bi promovirao svoj novi Netflix film Triple Frontier i napokon progovorio o svojoj odluci da zauvijek napusti odijelo i plašt Viteza Tame, dok se scenarist i redatelj Matt Reeves priprema za novi Batman film.

“Da, jesam. Pokušao sam – režirati verziju toga, radio s jako dobrim scenaristom, ali nisam mogao smisliti dobru verziju,” Affleck je rekao Jimmy Kimmelu. “Nisam ga mogao skužiti. Pa sam pomislio da je možda vrijeme pustiti nekom drugom da pokuša i oni su doveli neke odlične ljude za to.”

Ben Affleck službeno potvrdio da se povlači kao Batman - Video na Jimmy Kimmel Live

Kimmel je tada iznenadio Afflecka s ceremonijom umirovljenja, otkrivajući da će objesiti njegov kostim na grede.
“Warner Bros. nam je dao nešto i mi ćemo službeno umiroviti tvoj Bat plašt na grede. To je tvoja službena kapuljača i plašt,” Kimmel je rekao, uvodeći svog pomoćnika Guillerma koji nosi Robinov kostim, držeći plašt s novom modifikacijom; brojem New England Patriots beka i Super Bowl šampiona Tom Bradyja, #12 otisnutom na plaštu.

Affleck se šalio da je taj broj cijelo vrijeme bio tamo i da je Warner Bros. platio $80 milijuna da ga digitalno uklone. Kada su kapuljača i plašt obješeni, Affleck je potvrdio ono što se već nekoliko dana znalo: “Ja nisam Batman.

Kada su izašle vijesti da će Reevesov The Batman izaći 2021. godine, Affleck se brzo obratio društvenim mrežama kako bi pohvalio pridošlicu franšizi i njegov novi pogled na superheroja.

“Uzbuđen sam za The Batman u ljeto 2021. i vidjeti Matt Reevesovu viziju kako dolazi u život,” Affleck je napisao na Twitteru.

The Batman trenutno treba doći u kina 25. lipnja 2021. godine.

Affleckov sljedeći film Triple Frontier dolazi na Netflix 13. ožujka ove godine.

U nastavku pogledajte kako Affleck, sada službeno i uživo, izjavljuje da više nije Batman

Similar Posts