'Wonder Woman 1984' otkriva prvi pogled na finalni izgled negativke Cheetah

‘Wonder Woman 1984’ otkriva prvi pogled na finalni izgled negativke Cheetah

Wonder Woman 1984 bi mogao biti jedan od najiščekivanijih superherojskih filmova 2020. godine, ali ako postoji jedna stvar kojoj se fanovi najviše raduju u Wonder Woman nastavku, onda je to Kristen Wiigina Cheetah. Fanovi su bili oduševljeni kada su čuli da će Wiig glumiti Barbaru Minervu, ali do sada jedino što smo imali prilike vidjeti je Barbarin izgled prije nego postane Cheetah. Sada, međutim, nova umjetnost je možda otkrila kako će Cheetah izgledati u njezinoj finalnoj formi i izgleda poprilično stripovski precizno, kompletno s onim što izgleda kao krzno.

Ovaj novi izgled je prvi puta izašao na društvenim mrežama na raznim mjestima. Navodno je iz robe za Wonder Woman 1984, točnije niz bilježnica u Brazilu. Ako se pokaže točnim, on pokazuje Wiig u kultnom narančasto-smeđom pjegavom obliku geparda, upotpunjenom mačjim očima i žestokim izrazom lica. Možete vidjeti ispod.

Ova najnovija umjetnost veliki je odmak od onoga što smo ranije vidjeli o Wiiginom liku. Do sada smo je vidjeli kako se oblači pomalo otrcano s velikim naočalama, a zatim u ležernijem, modnijem izgledom u fotografijama iz magazina Empire. Neki od reklamnih proizvoda vidjeli su lika kako pokazuje kandže, a na plakatu nosi krznenu jaknu. Ipak, ovo je prva cjelovita Cheetah transformacija koju smo vidjeli.

Wonder Woman 1984 sprema se ispričati potpuno novu priču za Gadotinu Princezu Diane/Wonder Woman i prema Gadot će uključivati ​​događaj koji će promijeniti sve za Dianu.

Wonder Woman 1984 otvara se u kinima 05. lipnja.

Similar Posts