Marvelova Loki serija donosi povratak kultnog Thor lika?

Marvelova Loki serija donosi povratak kultnog Thor lika?

Jaimie Alexander bi se mogla vratiti u Marvelov Filmski Svemir. Tijekom nedavnog Instagram Live videa, zvijezda serije Blindspot spomenula je svoj nadolazeći projekt o kojem ne smije ništa reći. Prirodno, možemo pretpostaviti da se radi o Marvelovom projektu. Znate, s obzirom na to da Kevin Feige i njegova ekipa voli držati stvari u tajnosti – toliko tajnima zapravo, da glumci ponekad ne znaju u kojem filmu glume. Zar ne Gwyneth?

“Da jednom prilikom sam to mogla učiniti i možda bih to trebala ponoviti u budućnosti, tako da se nadam da nisam izgubila taj dar,” rekla je Alexander u odgovoru na pitanje obožavatelja o jahanju konja dok drži mač. “Na čemu sada radim? Voljela bih da vam mogu reći, ali vjerojatno bi prestala postojati, zar ne mislite, kada bi vam zapravo rekla na čemu radim, pa vam ne mogu reći, momci, ali hvala što ste pitali svejedno!”

Sasvim slučajno, Loki je upravo u produkciji, tako da je vrlo lako pomisliti upravo na to, pogotovo s obzirom na to da započinje snimanje u proljeće. Alexander je također vezana za još jednu sezonu serije Blindspot, koja će se prikazivati ovog ljeta. Ako se ta produkcija bude odvijala uz Loki seriju, onda je možda Alexander mislila na Thor: Love and Thunder, ako se naravno radi o Marvel vlasništvu oko kojeg je tajnovita.

Nakon što je Thor: Ragnarok bio u kinima, Feige je objasnio gdje je Sif otišla tijekom Ragnaroka, sugerirajući da je ona bila protjerana iz Asgarda nakon što se Loki (Tom Hiddleston) pretvarao da je Odin (Anthony Hopkins).

Loki dolazi na Disney+ sljedećeg ljeta.

Druge je zanimalo i ovo...