The Lord of The Rings: The Two Towers

Lord Of The Rings TV serija započinje snimanje u Škotskoj ove godine

Amazonova $1 milijardu vrijedna Lord Of The Rings TV serija započinje snimanje ove godine u Škotskoj. Amazon Studios je kupio prava na produciranje minimalno pet sezona Lord of the Rings TV serije još u studenom 2017. godine, od čega je samo $250 milijuna otišlo na prava, a još $250 milijuna na pravljenje prve dvije sezone.

Tromjesečno snimanje i produkcija projekta započet će u kolovozu.

Lord of the Rings mapa potvrđuje da serija nije Silmarillion ili Mladi Aragorn

Novi studijski prostor u Leithu, Edinburgh će biti dom snimanja serije ako se izgradnja objekta završi na vrijeme. To je ogroman ugovor i ogroman poticaj za studio i Škotsku. Vrlo je moguće da će im porezi biti znatno smanjeni, čime će se drastično uštedjeti na proizvodnji.

Izvorna LOTR trilogija trebala je biti rađena u Velikoj Britaniji, ali proračunski razlozi su je odvezli na Novi Zeland, čija je vlada je dala ogromne porezne olakšice. Prilikom snimanja Hobita, WB je zaprijetio da će snimati negdje drugdje, osim ako Novi Zeland ne uvede Hobitski zakon u zabranjenu uniju i smanji prava na zapošljavanje lokalne filmske ekipe. To je razbjesnilo novozelandce.

Lord of the Rings TV serija - otkriveno vrijeme radnje i lokacije

Možda će im trebati mnogo statista baš poput originalnog LOTR-a.

“Tražimo muškarce i žene koji žele biti statisti u epskoj TV seriji koja se snima u Škotskoj. Ljudi koji se nalaze u Edinburghu, Glasgowu, Stirlingu, Dunbartonshireu, Midlothianu s osobnim transportom su idealni. Svih godina i izgleda su dobrodošli za prijavu. Dobre Plaće.”

Amazonova Lord of the Rings TV serija bi trebala izaći 2021. godine. Točan datum izlaska još nije određen za Lord of the Rings TV seriju, ali s obzirom na to da je Amazon Studios ugovorno dogovorio s Tolkien Estate da serija mora ući u produkciju najkasnije do 2020. godine, vrlo vjerojatno Amazon planira ju izbaciti u 2021. godini.

S obzirom na to da Amazon ima barem jednu veliku seriju svake sezone praznika, s The Man in the High Castle koji završava kasnije ove godine, bilo bi dobro kada bi uspjeli Lord of the Rings TV seriju pustiti za praznike 2020. godine. Međutim, ako bi serija izašla 2021. godine to bi Amazonu također dalo priliku da kapitalizira na 20tu godišnjicu Jacksonovog The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.

Potvrđeno je da će se Lord of the Rings TV serija odvijati tijekom Drugog Doba, ali detalji na Amazonovoj Middle-earth mapi – poput uključivanja Numenora ili micanja Mordora (kao i Barad-Dur) – sugerira da se serija odvija relativno rano u Drugom Dobu, točnije između S.A. 1350 – 1600.

Similar Posts