‘Train To Busan’ zvijezda Ma Dong-Seok pridružuje se Marvelovim ‘The Eternals’

‘Train To Busan’ zvijezda Ma Dong-Seok pridružuje se Marvelovim ‘The Eternals’

Train to Busan zvijezda Ma Dong-Seok imat će svoj Američki debi u epskom filmu Marvel Studiosa, The Eternals. Prema TheWrap, Ma Dong-Seok pridružio se glumačkoj postavi Marvel Studios projekta fokusiranom na The Eternals. Angelina Jolie i Kumail Nanjiani također su u pregovorima za vodeće uloge. Pojedinosti o karakteru Ma Dong-Seoka čuvaju se pod ključem.

The Rider redateljica Chloe Zhao režira The Eternals iz scenarija Matthewa i Ryana Firpoa, pisaca iza filma Ruina, koji je bio na vrhu Black List za 2017. godinu. Očekuje se kako će proizvodnja početi kasnije ove godine.

Ma Dong-Seok posljednji je put viđen u filmu Unstoppable.

‘Train To Busan’ zvijezda Ma Dong-Seok pridružuje se Marvelovim ‘The Eternals’

Iako ovo nije službeni sadržaj filma, daje nam naslutiti o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS’ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

I dok će se ovaj film fokusirati na Celestialse, vidjeli smo već njihove ostatke diljem MCUa do sada, pogotovo u Guardians of the Galaxy filmovima. Vrlo popularna lokacija Knowhere, poznata kao dom The Collectora, je zapravo glava mrtvog celestiala. U Guardians Vol.2, upoznajemo i dalje živog Celestiala u obliku Ega, živućeg planeta, kojeg glumi Kurt Russell.

The Eternals započinje produkciju u Atlanti (najčešća lokacija većine Marvel Studios filmova), 01. kolovoza ove godine. Vrlo vjerojatno ćemo više o filmu doznati u mjesecima koji dolaze.

Similar Posts