‘Thor: Ragnarok’ – Početak Hulk priče od 3 djela!

‘Thor: Ragnarok’ obilježava početak trodijelne priče o Hulku, napokon!

S obzirom na to da Universal drži određena prava na Incredible Hulk (o čemu više ovdje), samostalni film o Zelenom Divu je gotovo nemoguć u bližoj budućnosti. Bez obzira na to Hulk se vraća u Thor: Ragnarok i Mark Ruffalo otkriva za CinemaBlend da taj film obilježava početak specijalne trilogije za lika, na kojoj on i Kevin Feige rade zajedno.

Iako Hulk neće dobiti svoj samostalni film uskoro, Ruffalo je otkrio da on i Feige razvijaju trodijelnu priču, za Hulka, koja počinje filmom Thor: Ragnarok, a završava četvrtim Avengers filmom:

“U osnovi, Kevin [Feige] ma odveo sa strane i rekao, ‘ako bi napravio… ako bi mi napravili solo Hulk film, o čemu bi bio?’ A ja sam mu rekao ‘mislim da bi trebao biti ovo, ovo, ovo, onda ovo i trebao bi završiti s ovim.’ A on je na to rekao ‘Sviđa mi se to. Zašto to ne bi učinili kroz iduća tri filma, počevši s Thor 3 i nastavili u Avengers 3 i 4.’ Ja sam mu na to rekao, ‘To zvuči odlično!’ I tako smo sada na početku te priče.”

‘Thor: Ragnarok’ - Početak Hulk priče od 3 djela!

Traileri za treći God of Thunder film otkrivaju da je Hulk naučio pričati nešto Engleskog jezika, a Ruffalo je pojasnio kako je došlo do te evolucije i da će to biti važan razvoj za priču koju rade:

“Hulk razgovara je početak razdvajanja te dvije individue, tih identiteta u ovoj osobi podijeljenog identiteta i gdje će ih to sve na kraju odvesti. Tako da je to bilo vrlo interesantno za mene. On je kao beba! On je kao petogodišnjak ili šestogodišnjak. Tako da ima iste sintakse, iste poglede na svijet i zato je bilo zabavno. To je kao i Chris [Hemsworth] – svi moramo razviti svoje likove u ovom filmu.”

Iako su se fanovi vjerojatno nadali da će se Universal i Marvel Studios uspjeti nešto dogovoriti, čini se kako Feige i Ruffalo neće dopustiti da im zakonska prava stanu na put Hulk priče, iako Zeleni Div ne može biti glavi lik ni jednog filma.

U Thor: Ragnarok filmu Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića i nalazi se u utrci s vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegovog svijeta Asgarda i cijele njihove Asgardske nacije – od strane nove, svemoćne prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo, mora preživjeti smrtonosni gladijatorski turnir koji ga suprotstavlja s njegovim bivšim saveznikom i kolegom Avengerom – The Incredible Hulk!

Redatelj Thor: Ragnarok je Taika Waititi, scenarist Eric Pearson, a zvijezde filma su Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo i Anthony Hopkins.

Thor: Ragnarok dolazi u kina 27. listopada 2017.

Similar Posts