'Zack Snyder’s Justice League' započinje dosnimavanje, moguć povratak Joe Manganiella kao Deathstrokea

‘Zack Snyder’s Justice League’ započinje dosnimavanje, moguć povratak Joe Manganiella kao Deathstrokea

Joe Manganiello sportski se oblači u bijeloj kosi u stilu Deathstrokea dok je u tijeku dodatno snimanje na Justice Leagueu Zacka Snydera, što sugerira glumčev još najavljeni povratak u DC Extended Universe. Manganiello je debitirao kao jednooki plaćenik u post-credit sceni nasuprot Lexa Luthora Jesseja Eisenberga u kino verziji filma, a pridružio bi se Benu Afflecku (Batman), Rayu Fisheru (Cyborg) i Amber Heard (Mera) kao dijelu glumačke ekipe koja se vraća u novi krug snimanja. Ove nedovršene scene za dugogodišnji legendarni Snyder Cut, koji je službeno objavljen kao HBO Max ekskluziva sljedeće godine, također će po prvi puta uključiti i Jokera Jareda Letoa.

Manganiellova frizura privukla je pažnju u četvrtak tijekom sudjelovanja u Verizon 5G League of Legends: Wild Rift Invitational na Twitchu.

'Zack Snyder’s Justice League' započinje dosnimavanje, moguć povratak Joe Manganiella kao Deathstrokea

Upitan o Zack Snyder-ovoj Ligi pravde ranije ovog mjeseca, Manganiello je rekao Collider studiju: “samo se vratite na ono što sam već rekao”.

“Da sam dio toga, to ne bi bilo moje mjesto da to objavim. To bi bilo Zackovo mjesto. Dakle, bez obzira da li se to događa ili ne, to je odgovor koji je ispod moje razine ili kako god želite gledati na to”, rekao je. “Na svojim sam društvenim mrežama govorio o tome kako je postojao izvorni slijed krajnjih scena koji je izmijenjen za objavljivanje Justice Leaguea. No, promijenili su tu scenu.”

Manganiello je dodao: “Postoji originalna scena koja će se vratiti u ono što je prvotno bila.”

Manganiello se trebao pojaviti nasuprot Batflecku u samostalnom filmu o Batmanu u režiji Afflecka – onom koji se trebao snimiti još u proljeće 2017. – ali Affleck je u siječnju te godine sišao s redateljske stolice. Zamjenski direktor Matt Reeves u konačnici bi ponovno pokrenuo projekt kao Batman, a Robert Pattinson glumio bi mlađeg Mračnog viteza koji nije povezan s Affleckom ili DCEU-om.

Za ovu novu verzija Justice Leaguea, prema The Hollywood Reporteru, na dosnimavanje će se vratit i Wonder Woman Gal Gadot i Superman Henryja Cavilla.

U svibnju, nakon što je WarnerMedia najavila premijeru Snyderove izvorne vizije za Justice League, na HBOMaxu, izvršni direktor sugerirao je da bi redateljev rez koštao studio više od 30 milijuna dolara.

“Nije tako lako poput ulaska u trezor, a tamo samo sjedi Snyder Cut.”, rekao je Bob Greenblatt, tadašnji šef streaming usluge, u intervjuu u svibnju. Uz nove VFX snimke, ova nova verzija predstavlja i “radikalno preispitivanje tog filma”, Greenblatt je rekao za “divlje skup” Snyder Cut, nazvavši ga “ogromnim pothvatom i vrlo složenim”.

Justice League Zacka Snydera izlazi u HBOMax kao četverodijelno iskustvo negdje u 2021. godini.

Similar Posts