Recenzija: Distorted (2018)

Pogledali smo novi akcija, misterija, triler film, s Christina Ricci i John Cusack u glavnim ulogama, Distorted. Našu recenziju filma Distorted pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Akcija, misterija, triler

Redatelj:

Rob W. King

Scenarist:

Arne Olsen

Glumci:

Christina Ricci, John Cusack, Brendan Fletcher

Radnje ukratko:

32-godišnja žena, koja pati od bipolarnog poremećaja, počinje sumnjati da vlasnik “pametnih apartmana”, u koje su se ona i njezin muž tek uselili, koristi stanare kao zamorce za “sintetičku telepatiju”, ispiranja mozga isprepletenih s teškim globalnim posljedicama.

Distorted je iznenađujuće kratak misterija, triler film, koji praktički od samog početka započne jedan interesantan zaplet, koji pokušava rasplesti kroz ostatak filma. Nažalost sve se to čini često poprilično pretjerano i potpuno ne realno, možda ponajviše kraj filma, koji niti je nešto posebno objasnio, niti je bio pretjerano zanimljiv.

U filmu ima nešto što se baš ne viđa često, a to je neko brzinsko i živčano izmjenjivanje nekih ružnih slika, kojima se želi poremetiti našu glavnu glumicu. Pretpostavljam da su time htjeli i nas uznemiriti, te im je to na meni i uspjelo, ali u krivom smislu, jako mi je bilo iritantno, čak toliko da sam okrenuo glavu.

Gluma mi također nije baš pretjerano uvjerljiva, Christina Ricci iako pokazuje neke znakove da je to sve smeta, ne onoliko koliko bi po meni trebala. O ostalim likovima bolje ništa ne spominjati jer ona je jedina svjetla točka filma.

Čini se da je budžet filma vrlo mal, iako ne mogu naći koliko, ali to se i ne primijeti toliko tijekom filma.

Sve u svemu, može se pogledati, ima interesantnu misteriju, možda se nekome i svidi kako se film raspleo, meni baš i nije. Nemate što gledati, a baš vam se gleda nešto novo, dajte mu priliku. U prilog mu ide što je extra kratak, sa svim špicama 86 minuta.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts