‘Kong Vs. Godzilla’ prequel strip otkriva prvi pogled na odraslog King Konga

‘Kong Vs. Godzilla’ prequel strip otkriva prvi pogled na odraslog King Konga

Dobili smo pregled Kong vs Godzilla stripovskog prequela, koji je otkriven tijekom WonderCon at Home i dao nam je prvi pogled na odraslog King Konga.

Nakon dva Godzilla filma i Kong: Skull Island, dva kulta filmska čudovišta će se sukobiti licem u lice u Kong vs Godzilla. Kada je MonsterVerse prvi puta najavljen, bilo je upitno kako će se ova dvojica boriti jedan protiv drugog s obzirom na ogromnu veličinu i snagu Godzille u Lionsgate filmovima. Međutim, kasnije je otkriveno da je King Kong kojeg smo vidjeli u Skull Island bio samo beba.

Prije nego Kong vs Godzilla dođe u kina, stripovski prequel će objaviti Legendary Comics. Na MonsterVerse panelu tijekom WonderCon at Home, stigao nam je prvi pogled na odraslog King Konga zajedno s bradom i još malo naraslog. Možete ga vidjeti ispod.

Godzilla vs. Kong nam dolazi od redatelja Adam Wingard (Death Note) prema scenariju koji su napisali Terry Rossio (Pirates of the Caribbean), Patrick McKay, J.D. Payne (Star Trek Beyond), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicles), Cat Vasko (Queen of the Air), T.S. Nowlin (The Maze Runner, Pacific Rim: Uprising) i J. Michael Straczynski (World War Z).

Zvijezde filma su Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza González, Julian Dennison, and Brian Tyree Henry, Demian Bichir, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Lance Reddick i Kyle Chandler.

Godzilla vs. Kong za sada još uvijek dolazi u kina 20. studenog 2020. godine, iako se priča da će biti odgođen za 2021. godinu.

Similar Posts