Novi Avengers fanovski poster zadirkuje nas epskom budućnosti za MCU

Novi Avengers fanovski poster zadirkuje nas epskom budućnosti za MCU

Jednog dana imat ćemo novi tim superheroja u Marvelovom Filmskom Svemiru. Možda će zadržati standardni Avengers naziv, možda će se nazvati New Avengers – u svakom slučaju, neizbježno je da će Zemljini Najjači Heroji ostati, pa… Zemljini Najjači Heroji.

Sa sljedećim Marvel filmom koji nam najranije stiže tek u studenom, samo je pitanje vremena kada će se neka iteracija Avengera vratiti. I dok mi čekamo da se taj tim materijalizira, Instagram fanovski umjetnici snažno rade na svojim teorijama toga kako misle da će MCU izgledati u budućnosti. Jedan od najboljih tih uradaka koje smo do sada vidjeli dolazi od digitalnog umjetnika Yadvender Singh, poznatog na Instagramu kao @ultraraw26.

Singhov posljednji uradak prikazuje preživjele članove tima iz Avengers: Endgame u predivno napravljenom posteru. Uključuje neke članove koje ste mogli i očekivati, poput Captain Marvel (Brie Larson) i Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), ali on sadrži i neka iznenađenja, poput Nebula (Karen Gillan) i Mantis (Pom Klementieff). Thor Odinson (Chris Hemsworth) je jedini preostali član originalnih šest Avengera prikazan na ovom posteru. Pogledajte ga ispod.

Druge je zanimalo i ovo...