10 Najboljih filmova Jason Momoa

Jason Momoa filmovi – Top 10 najboljih

Jason Momoa danas slavi 43. rođendan, pa bismo se mogli podsjetiti gdje se sve pojavljivao. Ponekad u glavnim, a na početku karijere, ne tako glavnim ulogama. Naslov je 10 najboljih filmova Jason Momoe, al kako da pišemo članak o Momoi, a da ne spomenemo Khal Droga i Game of Thrones?

Donosimo vam 10 najboljih filmova Američkog glumca Jasona Momoe. Napišite nam u komentarima koji su vam najbolji njegovi filmovi.

Joseph Jason Namakaeha Momoa (01. kolovoz 1979. Honolulu, Hawaii, USA) je američki glumac, maneken, režiser, scenarist i producent.

Ima produkcijsku kompaniju naziva Pride of Gypsies, u kojoj proširuje svoju karijeru od glumca u filmaša.

Jason Momoa filmovi – 10 najboljih

10. Bullet to the Head (2012)

Bullet to the Head (2012)

Žanr: Akcija, triler
Kreator: Walter Hill
Glumci: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater

Radnja ukratko: Novi akcijski spektakl Sylvestera Stallonea, koji glumi profesionalnog plaćenog ubojicu, prisiljenog udružiti snage s policajcem (Sung Kang) kako bi pronašli čovjeka koji je smaknuo njihove partnere.

9. Braven (2018)

Recenzija: Braven (2018) - Svijet filma

Žanr: Akcija, drama
Redatelj: Lin Oeding
Glumci: Jason Momoa, Garret Dillahunt, Jill Wagner

Radnja ukratko: Kada Joe (Jason Momoa) i njegov otac Linden (Stephen Lang) dođu u njihovu udaljenu lovačku kabinu, nadaju se tihom vikendu. Ono što pronalaze je skladište heroina, skriveno u kabini od trgovaca drogom, predvođenih (Garret Dillahunt), kada kriminalci slučajno dođu u kabinu, Joe i njegov otac moraju odlučiti ubiti ili biti ubijeni.

8. The Red Road (2014–2015)

The Red Road

Žanr: Drama
Kreator: Aaron Guzikowski
Glumci: Martin Henderson, Jason Momoa, Julianne Nicholson

Radnja ukratko: Okreće se oko lokalnog policajca koji se bori da zadrži svoju obitelj dok istodobno upravlja s dvije zaraćene zajednice: malom gradu u kojem je odrastao i susjednim planinama, domom plemena Indijanaca. Nakon grozne tragedije i prikrivanja koje uključuje ženu policajca, nesveti savez je stvoren između policajaca i Phillipa Kopusa, opasnog člana plemena koji će se vratiti opsjedati sve koji su uključeni.

7. Frontier (2016– )

Frontier 

Žanr: Avantura
Kreator: Rob Blackie, Peter Blackie
Glumci: Jason Momoa, Landon Liboiron, Zoe Boyle

Radnja ukratko: Prati Declan Harp, irsko-indijansko Američkog odmetnika koji se bori protiv kršenja monopola tvrtke Hudson’s Bay Company na trgovini krznom u Kanadi.

6. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Žanr: Akcija, avantura, fantazija, superhero
Redatelj: Zack Snyder
Glumci: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momoa

Radnja ukratko: Bojeći se da su akcije Supermana ostavljene bez nadzora, Batman se suprotstavlja Čovjeku od Čelika, dok se svijet bori s time kakvog heroja zaista treba.

5. Justice League (2017)

Trailer: Justice League (2017)

Žanr: Akcija, avantura, fantazija, superhero
Redatelj: Zack Snyder
Glumci: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa

Radnja ukratko: Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera.

4. Stargate: Atlantis (2004–2009)

Stargate: Atlantis

Žanr: Akcija, avantura, drama
Kreator: Robert C. Cooper, Brad Wright
Glumci: Joe Flanigan, Rachel Luttrell, David Hewlett, Jason Momoa

Radnja ukratko: Internacionalni tim znanstvenika i vojnog osoblja otkriva Stargate mrežu u Pegasus Galaksiji i dolazi oči u oči s novim, snažnim neprijateljem, The Wraith.

3. Game of Thrones (2011– )

Pogledajte stare slike zvijezde serije Game of Thrones i filma Justice League - Jason Momoa - Svijet filma

Žanr: Akcija, avantura, drama
Kreator: David Benioff, D.B. Weiss
Glumci: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Jason Momoa

Radnja ukratko: Devet plemenitih obitelji se bore za kontrolu nad mitskim zemljama Westerosa, dok se drevni neprijatelj vraća nakon što je tisućama godina uspavan.

2. Aquaman (2018)

Recenzija: Aquaman (2018)

Žanr: Akcija, avantura, fantazija, superhero
Redatelj: James Wan
Glumci: Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman

Radnja ukratko: AQUAMAN otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

1. Dune (2021)

Jason Momoa filmovi - Top 10 najboljih

Žanr: Akcija, avantura, drama
Redatelj: Denis Villeneuve
Glumci: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Jason Momoa

Radnja ukratko: Jason Momoa se pojavljue u filmu Dune (Dina) kao Duncan Idaho. Ima poseban zaštičnicki odnos sa Paul Atreides (Timothée Chalamet) koji je prijestolonasljednik. Plemenita obitelj koja vodi carstvo je na rubu rata oko najvrednije imovine galaksije. Tu su i vizije mladog Paul Atreidesa koji nije onakvim kakvim se čini, zahvaljujući njegovoj majci Lady Jessica Atreides (Rebecca Ferguson).

Similar Posts