Marvelov superfan stavio svaku MCU scenu u kronološki poredak

Marvelov superfan stavio svaku MCU scenu u kronološki poredak

Jedan fan Marvelovog Filmskog Svemira je uzeo sve MCU filmove i poredao njihove scene točno prema kronološkom poretku. Tako je, sve scene iz svih 23 filmova MCU-a koji su do sada izašli. Bio je to ogromni pothvat, a čini se da obožavatelji duboko cijene količinu posla i vremena potrebno za to. Svi smo vidjeli ispravne i pogrešne načine gledanja MCU filmova, ali ovo je sasvim nova razina ludosti.

Vremenska crta MCU traje oko 1000 godina i odvija se u različitim dimenzijama. Mnogi se filmovi preskaču u različitim vremenima, što još više otežava zadatak smještanja svih scena na vremensku crtu. Međutim, superfan MCU-a Tony Goldmark sav je posao odradio sam i objavio ga na društvenim medijima, zajedno s detaljima o vremenima u kojima svaki film treba započeti, zaustaviti i krenuti dalje. Iscrpljujuće je čak i pogledati prvih 50 zapisa prije nego što se čudite naporu koji je uložio u njegovo sastavljanje.

Tony Goldmark već je dobio puno pohvala zbog sastavljanja svoje kronološke MCU liste praćenja scena. Ipak, još uvijek postoji jedan zadatak za koji se sada treba pobrinuti. Iako je Goldmark prošao kroz Avengers: Endgame, Thor: The Dark World, Captain Marvel, Captain America, Black Panther i mnoge druge koji su napravili njegovu vremensku traku, postoje fanovi koji još uvijek nisu zadovoljni. Očigledno sada svi žele da prođe kroz sve to ponovno, ali ovog puta napravi video montažu u kojoj se prikazuje scene u pravom redoslijedu. Iako bi to moglo doći od drugog zagriženih obožavatelja morat će se trgovati na crnom tržištu, jer nema šanse da Marvel Studios i Disney dopuste to.

Pogledajte ispod njegovu listu svih MCU scena poredanih kronološki.

Similar Posts