Sylvester Stallone radi na Expendables 4

Sylvester Stallone radi na Expendables 4

Sylvester Stallone radi na novom Expendables filmu. Nije ispustio vijesti u intervjuu. Studio nije podijelio te informacije. Nego ih je Stallone osobno podijelio, bez da ga je itko pitao, putem svojih kanala na društvenim mrežama. Obećanje o četvrtom Expendables filmu dolazi pet godina nakon što je posljednji Expendables film izašao u kinima, s franšizom koja je već iskoristila gotovo svaku akcijsku filmsku zvijezdu.

“Sav taj vatromet 04. srpnja mi je pomutio um,” Stallone je napisao u Instagram postu. “Počeo sam smišljati sljedeću avanturu!” Naslov je napisan na postu fotografije na kojoj je Stalloneov lik Barney Ross iz Expendables filmova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

All of those July 4th Fireworks got my mind going! I am starting to cook up The next adventure!

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Expendables franšiza je započela prvim filmom 2010. godine. Okupljajući akcijske mega zvijezde poput Stallonea, Jasona Stathama, Jet Lija, Dolph Lundgrena, Eric Robertsa, Randy Couturea, Stone Cold Steve Austina, Terry Crewsa, Bruce Willisa i Arnolda Schwarzeneggera, čime je naslov momentalno postao interesantan svakom ljubitelju akcijskih filmova. Nastavak je izašao 2012. godine, te treći dio 2014. godine i kružile su glasine o cijelom ženskom Expendables filmu, ali od toga se odustalo, barem za sada.

Zajedno, sva tri Expendables filma su skupila više od $800 milijuna diljem svijeta.

Za sada, franšiza još nije dodala velike akcijske zvijezde poput Keanu Reevesa, Donnie Yena i Dwayne Johnsona. Može li Stalloneova franšiza uključiti te likove u svoj sljedeći film ostaje vidjeti, ali oni bi sigurno bili interesantan dodatak ovoj trenutno neaktivnoj franšizi.

Koga bi voljeli vidjeti u potencijalnom novom četvrtom nastavku?

Druge je zanimalo i ovo...