Christopher McQuarrie o svojoj povezanoj ideji Supermana & Green Lanterna

Christopher McQuarrie o svojoj povezanoj ideji Supermana & Green Lanterna

Redatelj Christopher McQuarrie nedavno je komentirao kako je njegov predloženi Supermanov film trebao biti povezan s filmom Green Lantern. Tijekom izrade Mission: Impossible – Fallout, redatelj Christopher McQuarrie i zvijezda Henry Cavill su razvili ideju za Superman nastavak koju je Warner Bros. na kraju odbio. Međutim, Superman nastavak nije bio jedini DC projekt na kojem im je Christopher McQuarrie želio pomoći u izradi, filmaš je navodno jednom bio gotovo povezan s filmom Green Lantern.

Naravno, Christopher McQuarriejevi Superman ili Green Lantern projekti nažalost nisu zaživjeli kod studia, ali je filmaš nedavno putem slog službenog Twitter profila pojasnio kako bi oba ta projekta bila povezana. Oglasio se i o razlogu zašto su njegove Superman i Green Lantern ideje odbijene, te je rekao da studio nije mario za njegove nove i originalne ideje, nego su radije “željeli popraviti njihove pokvarene.”

Christopher McQuarrie o svojoj povezanoj ideji Supermana & Green Lanterna

Ispod možete vidjeti što je točno Christopher McQuarrie pisao na svom službenom Twitter profilu o toj temi.

I dok Warner Bros. trenutno nema nikakve planove za nastavak Superman filma, studio trenutno razvija Green Lantern Corps film s Geoff Johnsom koji će biti scenaristi i producent ovog filma. Detalji o Green Lantern Corps filmu su trenutno pod velom tajne, iako se zna da će projekt vući inspiraciju iz Geoff Johnsovog rada na New 52 Green Lantern stripu, a trebali bi se i Hal Jordan i John Stewart pojaviti u tom filmu.

Green Lantern Corps je samo jedan od mnogih projekata koje trenutno razvija Warner Bros. i DC. Ti projekti uključuju The Batman, The Flash solo film, Black Adam, Shazam 2, Supergirl, New Gods i Nightwing.

Similar Posts