Terminator: Dark Fate osvoji vikend na kino blagajnama, ali daleko ispod očekivanja

Arnold Schwarzenegger se vratio kao Terminator u ekskluzivnoj slici iz filma Terminator: Dark Fate

“I’ll be back.” Te poznate riječi su bile zaštitni znak Arnold Schwarzeneggerovog T-800 još od prvog Terminator filma. I naravno, ubojiti robot koji se pretvorio u heroja se vratio, ponovno, ponovno i ponovno ponovno – po posljednji puta u Terminator Genisys. Sada, glumac (i bivši Guverner Kalifornije) se vraća još jednom kao kultni lik u Terminator: Dark Fate, filmu koji će ignorirati sve Terminator nastavke osim Judgment Day.

“On izgleda drugačije, on je drugačiji,” redatelj Tim Miller je rekao o Arnievom Terminatoru. “Ovo je zanimljiv način prikazivanja njega. On je baš tako ikoničan, ali to je nešto što nismo vidjeli ni u jednom drugom filmu. Ja mislim da on izgleda najbolje još od Terminatora 2.”

Arnold Schwarzenegger se vratio kao Terminator u ekskluzivnoj slici iz filma Terminator: Dark Fate

Možete vidjeti sliku iznad, zahvaljujući Total Film magazinu, čije novo izdanje nudi produženi intervju s Millerom i Sarah Connor glumicom Lindom Hamilton.

Ovaj novi film će također prikazati i neka nova lica u franšizi, uključujući Mackenzie Davis kao polu stroj super vojnik poslan iz budućnosti kako bi štitila ljudsku metu Nataliju Reyes, te Gabriela Lunu kao naprednog Rev-9 Terminatora koji ih lovi obje.

Terminator: Dark Fate dolazi u kina 01. studenog ove godine.

Druge je zanimalo i ovo...