Brie Larson kaže da žene Marvela forsiraju Kevina Feigea da napravi timski 'A-Force' film samo sa Superheroinama

Brie Larson kaže da žene Marvela forsiraju Kevina Feigea da napravi timski ‘A-Force’ film samo sa Superheroinama

Avengers: Endgame je imao puno ključnih trenutaka, ali rijetki su postali toliko ikonični kao trenutak kad su se sve heroine Marvelovog Filmskog Svemira ujedinile kako bi zadržale Thanosa odvojenog od Infinity Gauntleta. Kada se taj cijeli ženski tim okupio na ekranima Marvelovog filma, mnogi fanovi su poželjeli cijeli A-Force film, baziran na Avengers spin-off stripu o cijeloj ženskoj Avengers ekipi. Pa, čini se da fanovi nisu jedini koji žele da se A-Force dogodi: Prema Captain Marvel zvijezdi Brie Larson, glumice MCUa forsiraju Kevina Feigea da napravi Marvelov timski film ispunjen samo superheroinama.

Evo što je Larson imala za reći Varietyju o tom A-Force Marvelovom filmu:

“Reći ću da je puno ženskih članova iz Marvela otišlo do Kevina i rekli smo kao, ‘Mi smo u ovome zajedno, mi to želimo napraviti,'” Larson je objasnila. “Što to znači, ja nemam pojma. Znate, ja nisam zadužena za Marvelovu budućnost, ali to je nešto za oko čega smo zaista strastveni i što volimo i imam osjećaj da ako dovoljno ljudi na svijetu bude to tražilo, možda će se i dogoditi.”

Brie Larson kaže da žene Marvela forsiraju Kevina Feigea da napravi timski 'A-Force' film samo sa Superheroinama

Ovo nam zvuči kao da Larson želi nagovoriti fanove da se zainteresiraju za ovaj film i da svojim glasom diljem interneta daju Feigeu i ekipi razloga da ovaj film naprave prioritetom – što vjerojatno ni neće biti tako teško za učiniti. Kako se sada može vidjeti, taj ‘easter egg’ u obliku A-Force tima iz Avengers: Endgame je postao jedan od najkultnijih događaja u filmu i teško je povjerovati da Kevin Feige i The Russo Bros. nisu imali skrivenih motiva kada su ga planirali, te su samo htjeli saznati kakve će reakcije na to biti. S obzirom na te reakcije i na ono što nas čeka u Marvelovoj Fazi 4, A-Force film se sve više i više čini kao stvarnost.

U stvari, taj film bi uskoro mogao imati neke ključne dijelove postavljene na mjesto, jednom kada početna priča Faze 4 bude gotova. She-Hulk i Ms. Marvel serije dolaze na Disney+ i upoznat će gledatelje s dvije nove Marvelove heroine, dok će nam Thor: Love & Thunder dati žensku verziju Thora u Natalie Portmanovoj Jane Foster. Ako još njima dodamo već od prije etablirane Valkyrie, Captain Marvel, Wasp i Scarlet Witch (ako preživi Doctor Strange in the Multiverse of Madness), to je sva zvjezdana moć i herojska moć koju A-Force film treba kako bi postao veliki događaj.

Napišite nam radujete li se mogućnosti Marvelovog A-Force filma na velikim ekranima?

Similar Posts