Riddick 4: Furya s Vin Dieselom planira započeti snimanje 2020. godine

Riddick 4: Furya s Vin Dieselom planira započeti snimanje 2020. godine

Još u srpnju, smo pisali o tome da je Pitch Black, The Chronicles of Riddick i Riddick scenarist/redatelj David Twohy poslao skriptu za film Riddick 4: Furya u kojem će ponovno titularnu ulogu glumiti Vin Diesel. A sada nam stižu vijesti da će snimanje na filmu Riddick Furya započeti sljedeće godine.

Vjerujemo da ova vijest ima smisla jer koliko znamo Vin Diesel trenutno nema novi Fast & Furios film na vidiku (ovaj deveti je nedavni završio snimanje), a jedva čekamo vidjeti kako će njegov novi Bloodshot film izgledati (koji je također završio snimanje). Tako da, koliko vidimo, raspored mu je poprilično oslobođen pa je pravo vrijeme za četvrti Riddick film.

Scenarij novog filma je ponovno napisao David Thowy i dolazi s opakim podnaslovom:

“Svatko želi biti zvijer, sve dok ne dođe vrijeme da učine ono što zvijeri stvarno čine.”

Ovaj četvrti film je najnoviji u Riddickovoj seriji filmova koja je započela još 2000. godine filmom Pitch Black u kojem su glumili Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser i Keith David. Nastavak tog filma je došao 2004. godine filmom The Chronicles of Riddick u kojem su uz Diesela glumili Thandie Newton, Karl Urban i Colm Feore. Sve je naizgled završilo na vrhuncu 2013. godine kada je Riddick: ‘Rule the Dark’ došao u kina, a ovog puta su se Dieselu pridružili Katee Sackhoff, Dave Bautista, i Bokeem Woodbine.

Nažalost, nemamo puno informacija o radnji ovog četvrtog filma, Riddick 4: Furya. Međutim, znamo da je scenarist franšize David Thowy potvrdio da će novi film biti R-Rated, za razliku od The Chronicles of Riddick iz 2004. godine koji je bio PG-13. Tako da je to vrlo dobro za čuti.

Similar Posts