Nova 'Avengers: Endgame' teorija sugerira da je film postavio pozornicu za Kangov dolazak u MCU

Nova ‘Avengers: Endgame’ teorija sugerira da je film postavio pozornicu za Kangov dolazak u MCU

Nova fanovska teorija sugerira da je Avengers: Endgame možda postavio pozornicu za dolazak sljedećeg velikog negativca Kanga u Marvelov Filmski Svemir.

Avengeri su tek uspjeli pobijediti Thanosa na kraju Endgame filma, a nova teorija već sugerira da je njihova solucija putovanja kroz vrijeme možda stvorila novog ikoničnog stripovskim klasičnog negativca. Kombinirajući detalje priče iz Avengers: Endgame filma zajedno s nekim znanstvenim dokazima, fanovska teorija sugerira da će Kang the Conqueror započeti mučiti Avengere već u Fazi 5 MCUa, prije nego napravi put za veće kozmičke prijetnje.

Ova Avengers: Endgame fanovska teorija nam stiže s Reddita, proizlazeći iz rečenice Tonyja Starka, “Ako se igraš s vremenom, ono teži igrati se s tobom,” što je podržao Newtonovim trećim zakonom kretanja kako bi sugerirao da će petljanje Avengera s vremenom privući Kang the Conquerora u Fazu 5 MCUa. Teorija kaže da bi to dovođenje Kanga u Fazu 5 i dalje ostavilo dosta prostora da Kevin Feige i ekipa smisle način kako uvesti Galactusa u Fazu 6 Marvelovog Filmskog Svemira. Teorija završava time da kaže kako će se Kang the Conqueror pojaviti 2022. godine u filmu Fantastic Four. Pogledajte cijelu teoriju koja kaže da je Avengers: Endgame pripremio teren za Kangov dolazak u MCU.

Kang the Conqueror is the Phase 5 villain. from r/FanTheories

Kang je klasični Marvelov stripovski negativac kojeg mnogi fanovi (uključujući mene) jedva čekaju vidjeti na velikim ekranima. Ako vas zanima više o Kangu, možete pročitati ovdje.

Što mislite o novoj fanovskoj teoriji koja sugerira da je Avengers: Endgame napravio podlogu za ulazak stripovskog zlikovca Kanga the Conquerora u MCU?

Similar Posts