Gerard Butler uzvikuje kultni citat iz filma '300' na štafeti Olimpijske baklje u Grčkoj (za naježiti se)

Gerard Butler uzvikuje kultni citat iz filma ‘300’ na štafeti Olimpijske baklje u Grčkoj (za naježiti se)

U petak je Gerard Butler uzvikivao svoju ikoničnu liniju iz Zacka Snyderovog filma ‘300’ na olimpijskoj štafeti baklje u Grčkoj za Ljetne igre 2020. godine.

Industrija zabave posljednjih se tjedana suočila s raznim otkazima zbog nove epidemije koronavirusa koja se događa širom svijeta. Veoma su pogođeni i sportski događaji, u kojima su suspendirane lige i natjecanja. Jedan sportski događaj na koji mnogi ljudi imaju oči zbog koronavirusa jesu Ljetne olimpijske igre 2020. u Tokiju, koje počinju u kolovozu.

Povijesna tradicija za Olimpijske igre je štafeta baklje. Manifestacija započinje u rodnom mjestu povijesnog sportskog događaja u Grčkoj i kreće se kroz svijet sve dok ne završi u zemlji domaćina najnovijih olimpijskih igara. Olimpijska štap za bakljadu obično privuče mnoge poznate ličnosti za obavljanje časti.

U Sparti, zvijezda filma ‘300’ Gerald Butler dobio je zadatak nositi olimpijsku bakljadu i izvikivao ikoničnu liniju “This is Sparta” iz filma. Međutim, ostatak štafete olimpijske baklje otkazan je zbog zabrinutosti za koronavirus. Ispod možete pogledati video kako Gerard Butler pali i nosi olimpijsku baklju, ali i naježiti se na kultni citat iz filma ‘300’.

Similar Posts