Boba Fett film - potvrđen redatelj i scenarist! - Svijet filma

Boba Fett film – potvrđen redatelj i scenarist!

Već dugo vremena kruže glasine o solo, spin-off, Star Wars filmu – Boba Fett – a kako se sada stvari čine, film je na vrlo dobrom putu da postane realnost, jer je redatelj i scenarist filma izabran!
Logan redatelj James Mangold ide u daleku galaksiju. Prema THR, Mangold će režirati i napisati scenarij za  Lucasfilm solo Boba Fett film, fokusiran na fanovima vrlo dragog plaćenog lovca. Detalji filma su još uvijek u tajnosti.

Boba Fett film - potvrđen redatelj i scenarist!

Glasine o Boba Fett solo filmu kruže već godinama – priča se da je Josh Trank solo film trebao biti o Boba Fett, koji bi pratio Rogue One kao sljedeća Star Wars Priča, ali nakon što je otpušten s projekta, Solo je uskočio u raspored. Posljednje priče su govorile o tome da X-Men scenarist-producent i Dark Phoenix redatelj Simon Kinberg radi na filmu.

Kinberg je neko vrijeme već priključen ovom projektu, ali negdje u prosincu, glasine su ponovno došle o tome da je Kinberg uključen u Fett film. Prema izvještaju THR, nepoznato je jeli Mangoldova verzija isti projekt, ali Kinberg i Mangold imaju dugu povijest zajedničke suradnje na X-Men svemiru filmova.

Boba Fettova velika popularnost je jedna od najvećih nepoznanica Star Wars svemira. Iako uopće nema teksta, kratko vrijeme na ekranu i vrlo brzu smrt, Fett je fanovima postao jedan od najdražih likova originalne trilogije. On se prvi puta pojavio u filmu iz 1980 The Empire Strikes Back i ispratio Han Solo do Jabba the Hut u Return of the Jedi. Boba Fett je u originalu glumio Jeremy Bulloch.

Što mislite o novom Star Wars spin-off filmu? Bi li možda trebalo započeti neke nove priče, koje nemaju više veze s prošlošću ili mislite da još ima materijala za praviti filmove o ovim temama?

Similar Posts