Recenzija: Future World (2018)

Recenzija: Future World (2018)

Pogledali smo novi post-apokaliptični film, s James Franco, Lucy Liu, Milla Jovovich, Carmen Argenziano, Suki Waterhouse i drugima, Future World. Našu recenziju filma Future World pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Sci-fi

Redatelj:

James Franco, Bruce Thierry Cheung

Scenarist:

Jeremy Cheung, Jay Davis

Glumci:

James Franco, Milla Jovovich, Margarita Levieva

Radnja ukratko:

Mladi dječak traži svijet budućnosti, zbog navodnog lijeka za njegovu umiruću majku.

Zaista sam šokiran, pa jel moguće da netko pročita skriptu za ovaj film i misli ‘e to bi moglo biti dobro’?!

Možda još veći šok dolazi kada čujemo koja sve poznata lica glume u ovom, bez pardona, smeću od filma! Tako u filmu glume/pojavljuju se James Franco, Lucy Liu, Milla Jovovich, Carmen Argenziano, Suki Waterhouse i mnogi drugi, za ovaj film, poznati glumci. Ono što je činjenica da su neki od njih definitivno došli samo pokupiti neke novce kako bi njihovo ime bilo povezano s filmom, a opet, mene bi bilo sramota da mi se ime povezuje s tim filmom, a ne nekoga tko se smatra velikim glumcem.

Film je pokušao napraviti nešto poput Mad Max filmova i neke kombinacije s recimo filmom Cherry 2000. Sve je to ostalo samo na pokušajima i jedino što ih povezuje je taj neki post-apokaliptični svijet i ženski A.I. Ipak, ako su htjeli odati počast tim filmovima ovime, samo su im nanijeli sramotu.

Teško mi se odlučiti što je lošije u filmu, snimanje kamere, tekstovi likova, užasna gluma tih A-lista glumaca, scenarij da i ne počinjem, pa to je nevjerojatno kako je netko mislio da taj scenarij može biti ne dobar nego bar prolazan, sramota. Još bi dodao da je na film bilo uključeno čak 19 producenata!!! Pa jel svih 19 slijepih ili što?

Iako se već i po traileru dalo naslutiti da će film biti loš, mislio sam da bi ova glumačka postava to mogla izvući, barem nekim interesantnim dijalozima, nažalost kao i sve drugo u filmu i to je izostalo.

Dakle ovaj film nikada nemojte gledati, bolje prestanite pratiti filmove uopće. Ako mislite da sam možda pogriješio oko ocijene, mislite da bi ljubitelje post-apokaliptičnih filmova, među kojima ja nisam, možda ovaj film mogao zadovoljiti, pogledajte ga, ali nemojte reći da vas nisam upozorio

🙂

Similar Posts