U 'Godzilla vs Kong' traileru skrivena i Mechagodzilla!

U ‘Godzilla vs Kong’ traileru skrivena i Mechagodzilla!

Trailer filma Godzilla vs Kong napokon je stigao, a možda je i zadirkivao dolazak Mechagodzille u nadolazeći MonsterVerse film. Mechagodzilla se prvi put pojavila 1974. u japanskom filmu Godzilla vs. Mechagodzilla, 14. filmu iz franšize Godzilla. U Godzilla vs Kong, četvrtom filmu u MonsterVerse franšizi, Mechagodzilla bi se mogla vratiti kao Godzilin neprijatelj, a podrijetlo Mechagodzille moglo bi objasniti i zašto je Godzilla počela napadati ljude.

Mechagodzilla je dugo bio suparnik Godzille, ali još se nije pojavio u MonsterVerseu, za razliku od ostalih zloglasnih Godzilinih rivala, Ghidore (koju je Godzilla srušila u Godzilla: King of the Monsters) i sada Kong. Mechagodzilla bi se mogao pojaviti kao preokretni zlikovac za Konga i Godzillu kako bi zajedno pobijedili, kao što neki obožavatelji vjeruju, iako su tvorci filma potvrdili da će u borbi između Godzille i Konga biti jasni pobjednik. Nadamo se da se Mechagodzilla ne koristi kao policajac kako bi i Kong i Godzilla spriječili apsolutni poraz, ali gotovo je sigurno da će Mechagodzilla biti u Godzilli protiv Konga.

U drugom kadru trailera kratko se vidi čudovište koje bi moglo biti Mechagodzilla. Kaiju metalnog izgleda, poput Godzille, divlja se gradom i čini se da svijetli crveno, ali Godzilla MonsterVersea svijetli plavo. Mogući nastup Mechagodzille u Godzilli protiv Konga već su nagađali obožavatelji otkako već neko vrijeme lebde glasine. Iako je Mechagodzilla izvorno napisan kao vanzemaljsko biće, sljedeći su filmovi prikazivali divovsko stvorenje nalik Godzilli kao sintetičku kaiju koju su proizveli ljudi. Na toj istoj bilješci, u traileru je nagoviješteno i podrijetlo MonsterVerse Mechagodzille.

Nešto više od pola trailera Godzilla vs. Kong, odmah nakon što je Kong izbjegao Godzillin atomski dah, prikazan je Ren Serizawa (Shun Oguri) kako stoji ispred velikog zaslona na kojem je shematski prikazan. Okvir za tekst blokira veći dio zaslona, ​​ali jasno se vide obrisi Mechagodzille. To implicira da bi Ren Serizawa, sin Ishirōa Serizawe (Ken Watanabe), mogao biti tvorac MonsterVerseove Mechagodzille, moguće u suradnji s Monarchom.

To bi također moglo objasniti divljanje Godzille. Kao kralj čudovišta, Godzilla je, u različitom stupnju, održavala ravnotežu između ljudi, kaijua i Zemlje. Godzilla bi nesumnjivo bila bijesna što su ljudi ukrali Ghidorinu odsječenu glavu u King of the Monsters i što sada stvaraju vlastiti kaiju. Još jedno objašnjenje je da to zapravo nije Godzilla koja terorizira gradove – to je Mechagodzilla.

Godzilla vs Kong obećava obračun stoljeća između Godzille i Konga, ali to ne znači da na tom putu neće biti nekoliko preokreta. Godzilla protiv Konga mora otplatiti hype koji je napravljen za obračun Godzille i Konga ili riskirati otuđenje obožavatelja koji čekaju više od godinu dana od prvotnog datuma puštanja da vide film. No, izgled Mechagodzille mogao bi biti sjajan način da se MonsterVerse još više poveća.

Similar Posts