Svi dosad potvrđeni glumci za 'Thor: Love and Thunder'

Svi dosad potvrđeni glumci za ‘Thor: Love and Thunder’

Thor će postići nešto što još nijedan superheroj u Marvel Cinematic Universeu nije učinio: imati više od tri samostalna filma. Da, Avengersova filmska serija prvo je razbila tradicionalni kalup za trilogiju u ovoj franšizi, ali sada se Bog groma probija kroz tu istu prepreku s nadolazećim Thor: Love and Thunder, koji je službeno najavljen na San Diego Comic-Con 2019. Taika Waititi vraća se na redateljsku stolicu za ovaj projekt, a također je zajedno s Jennifer Kaytin Robinson napisao scenarij.

Iako konkretni detalji zapleta koji se odnose na Thor: Love and Thunder još nisu otkriveni, postava likova koji će sudjelovati u ovoj kozmičkoj avanturi lijepo se oblikuje. Čitajte dalje da biste saznali tko čini glumačku postavu filma.

Chris Hemsworth

Ovo ne bi trebalo nikoga šokirati. Chris Hemsworth glumi Thora već cijelo desetljeće, a Thor: Love and Thunder obilježit će njegov osmi nastup kao Bog groma (deveti ako ubrojite njegov cameo u post-credit sceni filma Doctor Strange). Kad smo stali s Thorom na kraju Avengers: Endgame, on je otišao sa Zemlje sa Guardians of the Galaxy (o njima kasnije) u potrazi za novom avanturom. Nejasno je gdje ćemo ga pronaći kad krene Love and Thunder, iako je Taika Waititi sugerirao da ne bismo trebali očekivati ​​da Thor i dalje ima prekomjernu težinu (na sreću).

Tessa Thompson

Valkyrie Tesse Thompson ušla je u Thorov život u Thor: Ragnarok kad je s njom našao na Sakaaru, gdje je ona pila tugu i radila kao lovac na glave. Thor ju je nagovorio da mu pomogne u bijegu od Sakaara i zaustavljanju Hele, a tijekom Avengers: Endgame sudjelovala je u završnoj bitci protiv Thanosovih snaga. Prije nego što je napustio Zemlju na kraju Endgamea, Thor je Valkyrie imenovao za vladara Novog Asgarda, a ona će i dalje izvršavati svoje kraljevske dužnosti kad se s njom ponovno ujedinimo u Thor: Love and Thunder. Netko bi mogao zamisliti da će Valkyrie u nekom trenutku filma krenuti u akciju, ali pratit ćemo je i u njezinim vladarskim dužnostima.

Natalie Portman

Jane Foster bila je ključni lik u prva dva filma o Thoru, kako kao ljubav Boga Groma, tako i svojim istraživanjima astrofizike pomažući u ljuštenju slojeva kozmičkih misterija MCU-a (što god to značilo). Međutim, kad se Thor: Ragnarok zakotrljao, saznali smo da su ona i Thor prekinuli, i bilo je nejasno hoćemo li ikada više vidjeti Jane. Pa, Natalie Portman se vraća kao lik za Thor: Love and Thunder, a slijedeći korake svog kolege iz stripa, pretvorit će se u The Mighty Thor. Još nisu otkrivene informacije o tome kako se to događa, ali njezine moći neće biti identične onome za što je Thor Odinson sposoban. Također nije razjašnjeno ide li Portmanova Jane na liječenje raka kao Jane u stripu kad je postala superheroj.

Christian Bale

Jednom davno, Christian Bale ostavio je traga na filmskom pejzažu stripa glumeći Brucea Waynea, zvanog Batman, u trilogiji The Dark Knight Christophera Nolana. Gotovo desetljeće nakon njegova vremena kao DC-ov Caped Crusader kojeg je zaključio u filmu The Dark Knight Rises, Bale preskače u Marvel, ali ovaj put ne glumi dobrog momka. Umjesto toga, Bale je izabran za negativca Gorra The God Butchera. U stripovima je Gorr postavio svoju misiju da eliminira sve bogove u Marvelovom svemiru kao osvetu jer nije pomogao svojoj obitelji dok su patili i svoje slijepo povjerenje uložio u božanstva. Nema sumnje da će Baleova verzija Gorra imati sličan dnevni red u Love and Thunder, iako nemojte biti iznenađeni ako je njegova prošlost malo izmijenjena.

Jaimie Alexander

Thor: Ragnarok je vidio kako su mnogi Asgardijanci propadali, uključujući Odina i Warriors Three. Međutim, jedno poznato lice koje je izostalo iz postupka bila je Lady Sif Jaimie Alexander. U stvarnom životu Alexander se nije mogla pojaviti u Ragnaroku jer su se snimanja sukobila s njezinim radom na NBC seriji Blindspot, a predsjednik Marvel Studija Kevin Feige Sifinu je odsutnost pripisao Lokiju koji ju je protjerao dok je bio maskiran u Odina. Također smo saznali da je Sif bila među polovicom svemira koju je Thanos pobio, ali sada kada se vratila među žive, Božica rata će se ponovno okupiti s Thorom u Love and Thunder. Prekriženih prstiju saznajemo kakav je bio Sifin život nakon The Dark World.

Taika Waititi

Uz svoje redateljske dužnosti, Thor: Ragnarok vidio je i Taiku Waititija kako glumi Korga, blagog Kronana kojeg je Thor upoznao na Sakaaru tijekom svog kratkog vremena kao gladijator. Uz pomoć Valkyrie, Korg je uspješno vodio pobunu protiv Grandmastera, a u filmu Avengers: Endgame viđen je u druženju s Thorom i njegovim prijateljem Miekom u New Asgardu, kao i u borbama u glavnom sukobu u filmu. Waititi je otkrio da će se Thor: Love and Thunder dotaknuti Korgove kulture i odakle je, ali osim toga, nije bilo riječi o tome kako se Korg uklapa u priču. S njegovim povratkom, dobra je oklada da ni Miek neće puno izostati.

Chris Pratt

Thor je Guardianse of the Galaxy upoznao u Avengers: Infinity War, a kao što je ranije spomenuto, odlučio je s njima otploviti sa Zemlje nakon sprovoda Tonyja Starka. Međutim, nije trebalo dugo da Thor i Peter Quill, zvani Star-Lord, udare glavom, jer se prvi počeo ponašati kao da je vođa tima, kada je drugi očito preuzeo tu ulogu. Chris Pratt bio je prvi GOTG glumac za kojeg je potvrđeno da se vraća u filmu Thor: Love and Thunder, iako je kao i kod članova koji su kasnije spomenuti, nejasno koliko će velika uloga. Na kraju Endgamea, bio je odlučan u pronalaženju vremenski raseljene Gamore, ali ta se misija vjerojatno sprema za Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Pom Klementieff

Dok se Avengers: Infinity War odvijao, Mantis Pom Klementieff godinama je bila dio Čuvara galaksije unutar MCU-a, ali iz perspektive publike, ona je još uvijek novopridošlica u grupi. Ipak, obožavatelji će dobiti još jednu priliku vidjeti je prije Guardians of the Galaxy Vol. 3. Potkraj prosinca 2020. Klementieff je otkrila da će doći u Sydney u Australiju, gdje se Thor: Love and Thunder snima. Hoće li Mantis iskoristiti svoje moći manipuliranja osjećajima ili ne, ostaje za vidjeti.

Karen Gillan

Nebula je puno toga prošla u Avengers: Endgameu, od gledanja kako joj Thor odrubljuje glavu “ocu”, do toga da je u žaru bitke morala ubiti njezino prošlo ja. Na kraju filma, činilo se da je bila na dobrom mjestu i pridružila se Guardians of the Galaxy. Karen Gillan zadirkivala je početkom siječnja 2021. da bi se mogla pridružiti Love and Thunder, a više od tjedan dana kasnije potvrdila je svoje sudjelovanje rekavši kako se ošišala kako bi se pripremila za ponovno igranje Nebule. Ljuljanje kraćom frizurom znatno će olakšati nošenje ćelave kapice potrebne za igranje lika.

Vin Diesel

Niste vidjeli lice Vin Diesela u MCU-u, ali definitivno ste čuli njegov glas kako izlazi iz usta određenog živog stabla. Vin Diesel od početka govori kao Groot, a on je bio taj koji je prosuo glasinu o Čuvarima galaksije kako se pojavljuju u Love and Thunder. Stoga se sigurno čini da bi se Groot pojavio u sljedećoj avanturi Thora Odinsona. Tim rečenim, Diesel je navodno bio viđen u Australiji, ali nije potvrđeno je li to zapravo on. Osim toga, kao glumcu glasa, ne bi bilo potrebno da Diesel bude na snimanju. Ako Taika Waititi nije Diesela također fizički doveo u ulogu zasebnog lika, teško je zamisliti zašto bi bio potreban na samom setu Love and Thunder.

Dave Bautista

Dave Bautista nije komentirao je li u Thor: Love and Thunder, ali objavljeno je da je u karanteni u Australiji kako bi na kraju mogao raditi na setu filma. Uz to, s obzirom na ostale Guardianse koji su uračunati, teško je zamisliti da Drax Destroyer bude na klupi ovu priču. To ne znači da će Drax nužno dobiti priliku izvući svoje zaštitne noževe, ali u najmanju ruku, nadamo se da će ući u zabavnu argumentaciju s Thorom.

Matt Damon

Sjećate se Matta Damona u Thor: Ragnarok? Ne? Pa, očito niste bili ljubitelj Tragedije Lokija iz Asgarda, predstave koju je sam Loki naručio u svoje vrijeme maskiran u Odina. Matt Damon pojavio se u Ragnaroku kao asgardski glumac koji je glumio Lokija u predstavi, ali više nije viđen nakon što je otkriveno da je Loki živ. Damon se sada navodno pridružio Love and Thunder, iako je nejasno glumi li istog glumca ili drugog lika. Ako je ovo prvo, onda vjerojatno možemo računati da ćemo ga vidjeti u New Asgardu.

Sviđa li vam se impresivna postava filma Thor: Love and Thunder? Koga ste najviše uzbuđeni vidjeti, a koga najmanje? Kako stvari trenutno stoje, film će sletjeti u kina 6. svibnja 2022. godine (u najboljem slučaju).

Similar Posts