Tri poznate vještice iz filma ‘Hokus Pokus’ ponovno na okupu

Tri poznate vještice iz filma ‘Hokus Pokus’ ponovno na okupu

Hokus Pokus ponovno se okuplja i Bette Middler je otkrila prvi pogled na sestre Sanderson ponovno zajedno. Zvijezda je na Instagramu objavila sliku Sare Jessice Parker i Kathy Najimy zajedno. Trio se okuplja za Reeses Pieces uoči produkcije najavljenog nastavka koji se priprema za Disney+. Tvrtka je zapravo pokušala zaključati neke tvrde detalje prije nego što je godina predaleko krenula. Međutim, pandemija je malo zakomplicirala stvari na pregovaračkom planu. Ali, čini se kao da će se ovo ponovno okupljanje dogoditi i da su sve glumice uzbuđene. Ovo kratko zavirivanje zapravo je sjajno vidjeti zbog toga koliko se čini da su svi sretni što su opet zajedno. Noć vještica je savršeno vrijeme da se iskoristi Hokus Pokus groznica. Bit će zanimljivo vidjeti gotov proizvod zajedno.

U prethodnom intervjuu producent Mick Garris zapravo je govorio o tome koliko je uzbuđen što se vraća. Ponovno okupljanje cijele ekipe čudovišan je zadatak.

“Uzbuđen sam zbog [nastavka], ali zaista mislim da su glavni razlog zbog kojeg je film radio bile sestre Sanderson, one glumice u tim ulogama, te izvedbe, za koje mislim da je ključ dugog života tog filma”, rekao je Garris za ComicBook.com. “Bio je tek skromno uspješan kad je izašao, u najboljem slučaju. I mislim da su to razlozi što još uvijek postoji otkako je izašao 1993. I volio bih vidjeti da se vrate u njemu. Mislim da je to plan, ali ne znam. Čuo sam da se to događa i vjerujem da će to biti za Disney+, ali nisam uključen u to, što je u redu. Ne želite uvijek ponovno pregledati sve dodirne kamnove svoju prošlost”.

Originalni Hokus Pokus film izašao je sada već davne 1993., iako nije puno zaradio u kinima, njegovo prikazivanje svake Noći Vještica na Disney kanalu kroz godine mu je dalo status klasika kakvog ima i danas. Najavljen je i nastavak u kojem će se tri glavne glumice vratiti. Film je trenutno u pred-produkciji, ali još uvijek nije poznato kad bi mogao ugledati svijetlo dana, ili mrak noći vještica.

Similar Posts